Choco

NVch BH

D’juicy The ChocoBear av Aussieboxy

 

F.dato:
Kjønn:
Reg.nr:
Farge:
Høyde:
Hale:
HD:
AA:
Øyer:
DNA tester:
23.01.07
Tispe
04464/07
Red tricolor
48,5 cm
NBT 1/4
A
A
Fri
Katarakt(hsf4)/PRA/CEA: FriMDR1: +/-

«Fra hjertet»

Choco er gullungen vår! Verdens beste bamse og prøvekluten min når det gjelder så mangt. Choco sjarmerer alle på sin vei, med sitt utrolig søte, skøyeraktige vesen. Hun er ei førermyk jente og gjør egentlig aldri på noe galt. Men hun er nok en liten ulv i fåreklær også. Den lille brune har mye jakt og er veldig røff i leken. Choco er en rå sporhund, og det er nok her hun har sine beste egenskaper. Hun er også dyktig på rundering og lydighet, men om hun selv fikk velge, ville hun gått spor- gjerne blodspor. Hun viser interesse for gjeting, men vi har kun forsøkt ett par ganger.

Choco er rett å slett min hjertehund, og jeg tror aldri jeg kommer til å få noen som henne igjen, for selv om Mia er skikkelig nære, så kan nok ingen nå opp mot Choco. Håper hun lever evig 😀
Dessverre så har Choco slitt litt med en låsning i ryggen- helt framme ved skulderbladene (hun er røntget fri for forkalkninger) mest sannsynlig pga feilbelastning etter en skade i et bakben som lita. Det hender at hun blir stiv/ får smerter etter hard aktivitet, så det varierer litt hvor mye hun kan presses. Heldigvis går låsningen opp ved behandling.
Hun er pensjonert fra bruks og lydighet, men startet med Rally lydighet i 2014

«Kalde fakta»:

Positivt:
-Sosial uten å overdrive
-Miljøsterk
-Førerorientert
-Lett å belønne (lek/ godis)
-Allsidig

Negativt:
-Litt for glad i å bjeffe
-Skulle hatt litt mer guts i motgang

Kommentarer er stengt.