Hvor var vi henne?

Ja da datt jeg visst av lasset igjen!
men skal forsøke å komme meg opp igjen…

Tror det var den uoffisielle lp konkurransen på Hamar jeg skulle blogge om før jeg datt.
Klasse 2 med Mia, kl 3 med Taco, og Elin gikk med Biffen i kl 1

IMG_8409
Mia:
Vi sto over fellesdekken, rett å slett fordi vi aldri har trent med skjult fører blant andre, og ikke trent dekk på 1 år eller noe..

Eller så gikk det over all forventning! Vi nullet på to øvelser, men det er rett å slett fordi hun ikke kan de. Husk jeg har nettopp begynt å trene lp øvelser igjen med henne. Det har kun vært Rally trening og ikke mye av det heller. Stort sett bare rot det siste 1,5 året.

Taco:
Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å belønne etter 4 øvelser, så kjøre de siste 4.
Kjempe fornøyd med FvF. Jeg jobber hardt med meg selv for å gå slik jeg skal. Blikket fram, vende korrekt osv. Og jeg mener jeg gjør en bra jobb. Det at Taco ikke setter seg på de tre første holtene er beviset på det 😉
Vi får også en ganske høy karakter selv om hun mister de.
Nuller sitt under marsj selv om jeg forsøker å hjelpe henne…..
Til Taco og være er farten på innkallingen før dekk momentet ok. Men må ha dobbelkommando på neddekken og hun traver inn. 🙁
Ruta er æsjbæsj. Hun løper så fint ut, men stopper selvsagt ikke på kommandoen min. Så hun havner utenom. Prøver å dirigere henne inn men lykkes dårlig. Men avslutter og hun kommer i fin fart, men løper forbi meg.. Men velger å sende henne i avstandsbelønning.

Så de neste 4 øvelsene. Neseprøven er BRA! og dommer er streng som dømer minus 3 poeng for tre tygg. Apport over hinder er også bra, men jeg har visst en liten knekk i kneet når jeg sender henne.. Om man bruker lupe på filmen ser man det 😉
Metall apporten er ok. litt dårlig fart inn.
Avstanden er en historie for seg selv…. Dekk var visst ikke noe jeg hadde lært Taco. Null reaksjon fra sitt til dekk. Men opp til stå kunne hun da 😉 Og hun avsluttet med en fin dekk med låste framben (lurer på hvem som har lært henne den 😛 )

Alt i alt en bra dag. Jeg synes hun holder bra, og feilene hun har, kommer av at vi ikke kan øvelsene godt nok, og den hersens låsningen hun har her og der.. Også er det selvsagt kjekt om hun faktisk tar seg tid til å høre når jeg sier STÅ 😛

Biffen og Elin gjorde en knall debut. Bare Elin blir litt sikrere i hva hun skal så kommer Biffen etter og det blir knallbra!

IMG_8231

Etter denne konkurransen gikk lufta litt ut av meg- rart det burde gitt meg mer motivasjon, men neida- vinteren er på tur og formen er dalende.. Så det blir vel ikke så mye trening som vanlig framover- MEN noe skal vi jo trene!!

Vi har trent endel triks og tull. Bl.a så har Taco lært å tisse som en hannhund (løfte på bakbenet)
Hun har begynt å rygge opp trapper, og skal etterhvert lære å rygge opp en vegg.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152373345006780&set=vb.581341779&type=3

https://www.facebook.com/video.php?v=10152368689311780&set=vb.581341779&type=3

https://www.facebook.com/video.php?v=10152368015261780&set=vb.581341779&type=3

https://www.facebook.com/video.php?v=10152334771781780&set=vb.581341779&type=3

https://www.facebook.com/video.php?v=10152390443796780&set=vb.581341779&type=3

Pga en skade i en framfot så har hun vært ute av trening i 2 uker nå. Men mandag er vi i gang igjen skikkelig

Vi har nå pr i dag begynt på hoppstå, og skal ta for oss først og fremst den i en innkalling, så skal det samme skje med innkalling med dekk. Slik innkallingen vår er nå, så holder den IKKE til noe Elite debut.
Vi har såvidt begynt med Hals trening og krypen begynner å ligne noe. Jeg har lagt en plan for sitt under marsj, og mandag/tirsdag skal vi på kurs i Trondheim med Siv Svendsen. Det gleder jeg meg SÅÅÅÅ mye til 😀