3 uker

Jeg er dårlig på å oppdatere siden her, men bilder, film og nytt om valpene legges stadig ut på fb. Bildene er offisielle, så de som ikke er venn med meg der kan uansett se de. Utviklingen går fort med de små, de er nå fra 2200 til 1700 gram. De har åpnet øyne og ører, og begynner å leke, både med hverandre og leker.

De har nå fått både sine «valpekasse» navn og kennel navn

Taco
TacoRed Hot Taco Girl- eller bare Taco 😉

Benny

Benny
Benny

Biffen

Biffen
Biffen

Biffen er tinget bort, mens Benny fortsatt leter etter sin trenings sugne eier. Taco søker konkurranse interessert forvert i Oppland.

Når jeg ikke ligger i valpekassa så trenes det agility, runderingskuret var superflott, jeg holder bronsemerke kurs og har begynt å trene meg selv i håp om å få bittelitt mer kondis.

Agility treningene har endelig flyttet ut, så nå er det gressunderlag som gjelder 😀

Poppit