Valpene er her!

Da er de her! 3 små bylter så dagens lys etter mye om og men- ikke nok med at Choco brukte over 1,5 døgn på oppblokkingen, det tok 1,5 time med rier før førstemann ble født. En rød tricolor tispe med nesten lang hale. Tro kopi av Choco minus litt hvitt på framlabbene.
Så tok det nye 5 timer uten at noen valp kom. Choco hadde pressrier de 2-3 siste timene, men ingen valp, og ikke kjente jeg noen i fødselskanalen heller. Etter en tlf til Veterinæren ble det bestemt at vi skulle reise. Røntgen ble tatt og kun to valper syntes på bildene- 2 !! ?? What?? Jeg var overbevist om at det var minst 5- hun var da ikke så mye mindre en sist da hun fikk 7.

Så var de to

Men iallefall, vi valgte å prøve riefremkallende middel før et evnt keisersnitt, for det så ikke ut som om noen valp blokkerte. Og vips- etter 10 min med sterke rier kom en valp- LEVENDE valp- det hadde jeg ikke trodd, for jeg hadde regnet med at fosterhinna hadde røket og det som kom ut var grønt, og det pleier ikke være godt tegn. Men joda den sorte lille gutten sprellet før han kom ut han 😀 Lik pappan sin han 🙂
Lykkelige reiste vi hjem utstyrt med ekstra sprøyte om det skulle være nødvendig, men det var det ikke. Sterke fine rier ga oss enda en sort tricolor gutt. En kjempstor gutt. Mørk og kjekk 😀

Dette er første gangen gjennom våre 10 år som Aussie oppdrettere (og 5 boxerkull) vi har opplevd å måtte ha fødselshjelp. En gang måtte vel være den første og enda godt vi slapp keisersnitt!!!

Ett fint lite kull, som vi kommer til å ha så mye gøy med de 8 neste ukene. 3 valper er jo ingenting!! Dans på roser og bare kos, kos og atter kos 😀

Er litt skuffet over at det ikke ble flere tisper. Burde hatt minst 2- så hvordan kabalen skal gå opp nå, nei det er jeg ikke sikker på..


Alle 3 samlet foran den overfylte melkebaren for første gang