En liten oppdatering

Helt først. Vi er nå sikre på at Choco venter valper. Har til og med kjent en lite bevegelse 🙂

Ca 3 uker igjen, og vi nyter dagene med voksende mage og stadig lenger og lenger solgang- det er snart vår – på flere måter!

Den eneste treningen vi driver med om dagen er agility. En gang i uken trener vi (Mia stort sett, men Poppit har også vært med ett par ganger) i ridehall. Kaldt i starten- begynte å trene i februar, men nå er det mer og mer behagelig. Gleder meg til vi kan flytte ut, og trene på gress!

Mia har hatt stor fremgang på kort tid synes jeg. Slalomen går sakte men sikkert fremover. Vi har begynt med bøyler, og da økte farten betraktelig 🙂Vi har vært på et handler kurs og selv om det nok var alt for tidlig for Mia, så lærte jeg MYE og det vil nok hjelpe oss framover.

Jeg filmer mye, og det er kjempe gøy og nyttig å se på filmene etter trening. Kanskje ikke så artig for andre å se, men selv synes jeg det er veldig nyttig å se på andre sine agility filmer, derfor så legger jeg de ut her og håper andre kan ha litt nytte av våre krumspring 😉

Den siste filmen er fra onsdagens trening. 2 små artige kombinasjoner, som Mia taklet veldig bra synes jeg. Mangler endel på teknikken, og litt mer hindersug ville gjort det enklere. Men hun søker tunnelene veldig mye bedre enn bare for noen få treninger siden.Så det er stor fremgang fra vi begynte med sporten i februar 🙂 Vi avsluttet med en veldig enkel U bane, og jeg skal si det gikk unna 😉

I dag hadde vi en liten slalom økt her hjemme, og det er SÅ gøy å se hvor mye farten har økt med hjelp av bøylene 🙂