Enda en :)

Ja Mia kan legge til enda en tittel til navnet sitt 🙂
Torsdag gikk vi Ferdselsprøven, og vi besto, og BH kan settes inntil AD tittelen hun fikk søndag.

Prøven gikk slik passe greit. Hun gikk en bra Lineføringsdel, litt mindre bra FvF del (hang litt i vendinger) og var litt treg i dekk momentet. Enkelt dekken gikk på håret, da hun ble veldig plaget av 1000 mygg som svermet rundt, og hun lot seg forstyrre av en person som drev å rotet rundt i skogen ikke langt unna.

Selve ferdsels delen gikk helt uten anmerkninger Og vips ble det bestått. Vi var 5 førere og 6 hunder og alle besto 🙂

Bildet er tatt av Mona C. Nyløy
I helgen startet jeg på Trinn 1 Instruktør utdannelsen på Gjøvik. En lærerik helg, men sikkert kjedelig for Mia og Choco som var med.
Mia og jeg fikk trent bittelitt lørdagen, men ellers har det blitt dårlig. Mia har Lp 2 debut kommende søndag, men jeg tror vel vi kan droppe det. Mia kan egentlig det meste, men det har blitt litt for mye slurv i/etter perioden som hun ikke ville noen ting. Jeg selv føler ikke vi er et team, jeg «kjenner» henne ikke godt nok føler jeg. Selv om hun gikk helt greit på Ferdselsprøven, og det føltes ok da, så blir det litt andeledes på en Lp konkurranse. Også har vi endel smårusk som ikke er i boks. Fellesdekk m skjult fører har hun ikke gjort før (skal prøve det både tirsdag og onsdag) og ruta får vi til skikkelig bare 1 av 10 ganger… *Sukk* nei jeg vet ikke jeg. Får ta den endelige avgjørelsen lørdag tenker jeg 😉 Men først skal vi gå blodspor. I morgen møter Poppit, Mia og jeg opp for bevegelig prøve. Blir spennende- jentene har ikke gått blodspor siden den ordinære prøven de gikk i ehh var det Juli? jaja en gang i sommer var det 😉