We did it!!!!!!!!!!!!!

Ja det gjorde vi det!

Den 4 august på Australian Shepherd Spesialen slo Poppit-jenta til og jobbet seg flott gjennom kl 3 programmet og dro seieren i land med 265,5 poeng, og opprykk til Elite 😀
Takk for bildet Ann!!

Hun fikk noen trekk som ikke burde kommet- slik som manglende sitter på fri ved foten- snodig greier- 7,5 er skikkelig dårlig karakter i forhold til det vi kan! 1 poeng i manko på både felles sitt og dekk. Unødvendig…..
På Sitt under mars fikk jeg trekkene, men så ville jeg sikre meg at vi faktisk fikk poeng på øvelsen 😉
Var litt treg på neddekket på innkallingen, men ellers var det mye bra karakterer. Bl.a 10 på apport over hinder, og 10 på helhet 😀

Veldig fornøyd og det er helt klart at avstands belønningen virker på Poppiten også 🙂

Mia ble stilt, og fikk kun Very Good. Og jeg sier nå kun jeg da. Sta som jeg er, mener jeg hun fortjener å få rødt….. Men men det er bare en utstilling, vi tar premiene i andre ringer vi 🙂

Det ble forresten en helg med litt tullball.

Først endel småting som gjorde dagen min litt mer stressende, men det værste var vel da bilen min streiket mens jeg drev å hjalp til med å rigge til stevnet. Men heldigvis så hadde jeg parkert den fint ved siden av LP ringen
Så fant jeg ikke pengeboka mi, og enda jeg lette og lette var den søkk vekk. Så oppdaget jeg at kamera ikke var der jeg trodde det var… Bilen sto ulåst hele dagen pga at det ikke gikk å låse den, så jeg begynte å bli redd alt var stjålet..
Etter mye om og men fikk jeg sendt bikkjene hjem lørdag og overnattet selv på et rom i leiren. Takk for sengeplass Siv, Caroline og Jaran

Søndag var jeg figurant på Mh, og så 3 stk aussier gjennomføre med god stil. Deriblandt Poppit’s søster Roxy. Flotte greier!!!
Da dagen var slutt og alle hadde reist kom Helge og vi fikk tauet bilen igang, kjørte trygt hjem, og fant senere ut at det kun var batteriet som hadde dødd en plutselig død
Kamera hadde Helge funnet ute på gårdsplassen lørdags morgen :O og han fant også pengeboka I BILEN LOL noen trenger visst briller i tillegg til linsene

En kjempe trivelig helg, og selv om jeg er helt utslitt så var det absolutt verd det !!