Lp trening

I dag, etter gjeterhund treningen reiste jentene og jeg til Hundorp på lydighets trening.
Ble ikke den kjempe store økten på de, men Mia fikk enkeltdekk i 5 min, en lang fri ved fot, ruta og dekk under marsj. Hun er mer på en på lenge, men siden hun er midt i løpetiden er hun litt ukonsentrert, så vi tar kun enkle ting 🙂

Poppit fikk flere øvelser uten belønning. Og hun var veldig flink 🙂 FvF, Innkalling m dekk, avstands kommando og sitt under marsj. Også trente vi på opport av neseprøven UTEN å tygge/tulle. Med ball i hånden eller avstands belønning så ble det veldig bra 🙂

Choco trente apport dirigering, og i dag kjørte jeg full øvelse (la ut apportene selv) og HURRA HURRA, en super duper høyre apport!!
Nå skal vi gjøre det samme på venstre siden, også kanskje, kanskje så kan vi si at vi kan en ny øvelse 😀
Ruta til venstre gikk også veldig bra, samt Z’n. Itno feil 🙂

En lang kjøre tur for en liten time. Men kvalitet foran kvantitet!

Tada 😀