C-rundering

Ble ikke opprykk på oss her heller gitt.

Det kunne godt blitt det, Choco var egentlig en drøm å gå med, men hun rotet det litt til for seg selv, samt at en øvelse gikk til skogen litt fordi dommeren var i skogen 😉

Begynner med starten jeg….

Med avstands belønningen klar, startet vi med lineføring, og Choco var der hun egentlig pleier å være- helt øverst på poeng skalaen. 9 poeng 🙂
-Fram i line gikk også veldig bra. Vi har ikke trent så mye på den, men Choco glemmer ikke hun. Litt trekk ut til siden, og dommeren ønsker henne fortere ut, men hun trekker iallefall ikke 😉 8 poeng
-Dekk under marsj- need I say more ??? Jeg får rett å slett hetta av dette!!!!! Hvorfor i all verden kan ingen av hundene mine *under marsj* øvelsene på konkurranse??????? Ble en sitt på Choco ja…. 0 poeng.
-Nydelig innkalling! 10 poeng 😀
-Kryp…. 0 poeng, og denne kan Choco få skylden for selv! Hun snuser, er ukonsentrert og følger ikke med. Reiser seg etter 1 m ca og selv om jeg dekker henne og fortsetter så henger hun etter 🙁 Troll!! (og denne har en 5’er i koeffisient!!)
-Kjempe flott apport. 9 poeng- får trekk for litt støting.
-Også skal Choco få skylden for enda en øvelse. Tipper hun nå hadde så stor lyst på belønningen at det kokte litt i toppen. For etter ett flott ut-hopp, bra sitt og like bra inn-hopp, så setter kråka seg 1 m fra meg, jeg kommanderer «på plass» og da plasker hun ned i dekk. Hihihihi og på neste kommando spretter hun inn på plass. YESSSSS. må bare le, artig å se hun koser seg i ringen igjen. Ikke slik som på siste lp stevne 🙂

På budføringen så skjedde det samme på alle hundene som var med- de løp til dommeren som sto delvis skjult bak trærne på høyde med fører. Skikkelig surt, og jeg må innrømme jeg (og jeg vet jeg ikke var alene om det) ble skitsur. Spesielt siden dette skjedde i fjor også. Samme dommer, samme sted, og samme resultat…. Fredag var ikke dette noe problem, det var en annen dommer og han sto ikke halvgjemt -mye bedre løsning!

Fellesdekken gikk veldig greit og vi fikk 10 på den.

Etter mye venting var det klart for runderingen, og var det en ting jeg ønsket for dagen, så var det å ikke få samme løype som i fjor- men guess what ?? Joda helvetes løypa fra i fjor var nøyaktig der vi skulle være 🙁
Heldigvis regnet det ikke som i fjor, så det var litt bedre forhold, men bratt og jævlig var det jo fremdeles!
Vi fikk en dårlig start. Choco hadde visst ikke så lyst ut i skogen 😉 men ut kom hun 😛
Husker ikke nøyaktig slag for slag, men iallefall så fant vi fort fig nr 1, sliter med å få henne ut igjen på andre siden etter «avlevering» av figurant. Men veldig fine flyere når hun kommer fra tomslag. Fig nr 2 lå i det minste IKKE i steinrøysa i år, og Choco fant den uten problemer. (Phu påvisning ned en bratt bakke og tilsvarende bratt opp tilbake går på kondisen løs!) Fortsetter å slite med å få Choco til å gå ut på motsatt side etter funn- men hun går jo tilslutt og går bra bare hun kommer ut. 3 fig finner vi også, inni en tett skog, og jeg mister lina på påvisning da Choco løper under ett dødt tre jeg ikke kan hoppe over 😛 men snille jenta venter på meg 🙂 Og vips så er vi ferdig 😀 Vi endte opp på karakteren 7 og det får jeg være fornøyd med, siden damen var så vanskelig å få ut.

VELDIG fornøyd med at vi fikk alle figurantene. IKKE fornøyd med at hun ikke vil ut. Usikker på hvordan det skal løses egentlig.. Manglende belønning kan være årsaken- så mindre belønning på trening? Må nok isåfall planlegges nøye, så ikke jenta totalt mister lysten til å rundere 😉 Men har en bitteliten plan jeg skal prøve….
Hadde det bare vært noen flere stevner i nærheten. Eller jeg hadde hatt noen å reise sammen med. Gidder bare ikke å reise langt alene på bruks stevner altså. Kjenner ingen i miljøet, og det er et tett miljø, så det å reise alene er faktisk ikke aktuelt.

Men summa sumarum så fikk vi 377 poeng og Godkjent- og vi vant klassen 😀

Bustetrollet og skabbreven 😉