Spor debut

Begredelig.. rett å slett begredelig 🙁
Og jeg HATER «under marsj» øvelsene!!
Nr 3 av 3 med godkjent- 10,5 poeng fra opprykk.
Prøver å glede meg over av vi fikk 7 på budføring og 8,5 på sporet, men det får vente litt 😉

Ja det var facebook statusen min etter debuten med Mia i kveld.

Liker ikke kvelds stevner jeg 😉 Blir jo bare skikkelig rastløs hele dagen og nervøsiteten bygger seg opp.. Men slik ellers er det ok da 🙂

Men altså- vi startet med sporet.
Og starten var stusslig.. Mia trodde hun skulle rundere (til og med dommeren så det) så jeg strevde litt med å få henne igang. Men så gikk hun bare bedre og bedre, og heldigvis markerte og plukket hun alle 3 pinnene 😀 Vi fikk 8,5 pga den sene starten. Synd, for resten av sporet var perfekt.

Så var det lydigheten.

Først budføring og jammen så klarte vi ikke en 7’er!! Vi fikk trekk fordi hun måtte ha litt starthjelp. Men uansett veldig bra!!

Så var det resten, og jeg kan ikke si meg fornøyd- Lineføringen var bra, men på siste strekken dro hun ifra. Jeg har avstandsbelønningen et stykke fra ringen, og den husket hun 😉 Egentlig bra- vi er jo helt i starten av dette projektet, så må regne med litt start vansker. men vi fikk mye i trekk- 7,5 i karakter.
Fram i line ble 0- som forventet.
Og som jeg tippet på så ble det også 0 på dekk under marsj 🙁 Mia syntes dommeren var litt ekkel, så hun var ikke helt komfortabel med å være så tett på han, som det ble da han brukte seg selv som markør samt kommanderte da hun skulle legge seg- så det ble en sitt.

Hun var treg på innkallingen og fikk 7.
Og hva hun driver med på apporten kan man lure på… eller jeg vet: «æsj, det luktet rart av den» og slapp den nesten på bena mine :/ 6,5 poeng.

Og igjen- Hva driver du med Mia?? På hinderet så vegrer hun! jaja bare å trene mer opp og fram 😉 5 poeng..

Heldigvis fikk vi en 10’er på fellesdekken 🙂

213,5 poeng, og kun 10,5 poeng fra opprykk. Men godkjent da.

Men uansett om vi var hadde klart opprykk med en 6’er på dekk u/marsj eller med en 10’er på sporet, eller, eller, så var lydigheten sørgelig… Og om jenta ikke snart får det litt bedre med seg selv så legger jeg konkurranser på hylla til hun har fått løpetiden. Hun hadde sin første i slutten av oktober, så følger hun en normal syklus burden den være rett rundt hjørnet.
Ingen vits å dra henne med rundt, når hun tydeligvis ikke helt er i slaget.

Søndag skal Choco i ilden. Føler på meg det kommer til å gå rett vest! Ikke helt vår sesong dette. Stang ut både her og der 🙁

Men i morgen skal jeg kose meg med forhåpentligvis masse bra brukslydighet 😀

Tada 😀

PS med tanke på hvor lite hun faktisk har trent på endel av øvelsene, så er det ikke så rart det går litt dårlig, men at alt er like sørgelig- ja det er ikke så bra…. og det er det som gjør meg litt deppa- det hun ikke kan, ja det har jeg jo bare meg selv å takke for!