Runderings sesongen er åpnet!

Søndag som var var det endelig rundering/spor trening, og etter antall fremmøtte så var det flere som hadde lengtet til en skogstrening. Hele 11 stk møtte opp, der 7 skulle rundere.

Jeg startet med Mia, og vi gikk helt tilbake til start- og med henne så var jo ikke det så langt 😉 Mia kan meldingsdelen av runderingen, og hun elsker å hente løsbittet, hun kommer flott inn, nå også «på plass», men hun skjønner ikke helt vitsen med å løpe ut for belønning. Så i dag holdt jeg igjen godbiten når hun leverte bittet. Det kule skal jo være hos figuranten 🙂
Mia var litt treg å få igang, men siden de to første figgene hun fikk var veldig flinke med henne, så tok leken seg fort opp. Hun hentet bittet fint på ca 70m. Så det vi må jobbe med er ut igjen. vet ikke om man kanskje skulle latt henne gå rett i lek en stund?

Choco fikk kun 1 økt, men den var til gjengjeld helt super! 😀 Choco er så stabil og flink. Løypa i dag var litt artig i og med at etter ca 30m var det en bratt skråning på 30m, og der oppe satt selvsagt figurantene. Vi kjørte påvirkning på første slaget- Hun så fig stå midt i bakken, og at den klatret oppover før jeg tok henne vekk. Og da hadde hun selvsagt ingen problemer med å løpe ut. Melding og påvisning er helt uten anmerkninger 🙂 Funn også på andre siden, uten påvisning, 0 problemer, og ut til skråningen igjen. Denne gangen stoppet hun i kanten, men jeg sendte på nytt, og da for hun opp som en kanin, og fikk funn. Kort men veldig bra økt. Jeg prøvde å kjøre litt konkurranselikt, siden det var det som ødela for oss i fjor. Så hun måtte sitte igjen på start, gå fvf inn og jeg hadde ikke noe dill med unødvendig peking. Fungerte helt greit, og dette skal jeg fortsette med, så kanskje vi unngår usikkerheten hun fikk i fjor 🙂

Tada 😀