Hmmm


Jeg glaner på filmer om lp trening om dagen til jeg er sprekkefull av motivasjon, men dessverre så fungerer ikke kroppen om dagen, og da blir alle forsøk på trening bare rot. Jeg eier ikke tålmodighet og er for kravstor- jeg vil helst at Mia skal kunne alt på filmene I GÅR 😉 Hihi

Heldigvis har jeg en snill sønn som trimmer hundene så de ikke går på veggene, mens jeg ligger på sofaen 😉

Nei når sjøla er uten smertestillende innabords og humøret/energien er litt bedre så kommer vi sterkere tilbake!

I mens får dere «kose» dere med filmen fra den kjempe korte apport økten vi fikk til i dag. Ikke helt slik jeg tenkte det skulle være, men i prinsippet er det korrekt. Mia skal «rundt» bukken før hun plukker den for å unngå støtingen- håper jeg 😛

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5AWXQQv_2fQ&w=480&h=360]

I’ll be back!
😀