Borte alene trening

Jeg har fått nye bilder av Lasso- Bror til Mia og Co. Nydelig har ha blitt !!!Lasso har det som plommen i egget! Han jobber/bor på en bensinstasjon og får som dere ser flotte turer med familien. Til våren skal han begynne på agilitykurs med datter i huset 🙂
———

Onsdag ble det alene trening på oss på Otta.

Det var skitkaldt og glatt, så vi tok bare en kort kort økt. Men det ble en bra økt !!

Choco var for kald til å ligge på innkallingen 😉 Pysete nå som vi er uvante med kulden. Så da fikk hun bare sitte. Stå momentet var det jeg ville trene på, og det gikk veldig bra. Ingen antydning til å legge seg 😀
Så var det Z’n. Her var det visst litt kaldt å sette nedpå stumpen, men etter først å ha blitt enige om at det bare må man gjøre, så gikk resten bra. Resten av treningen gikk til å terpe på ruta.
Jeg husket i dag noe jeg sjelden gjør. Jeg babler til Choco om hva vi skal når jeg skal sende henne til ruta- Choco har da litt lett for å stikke til enten kjegle eller ruta, men hun er jo enkel å stoppe, så bare jeg husker dette HVER gang, så blir det bra. Iallefall så hadde jenta ingen problemer med å finne ruta i dag. Jeg krevde ingen presisjon, belønningen kom flyvende over hode hennes når hun var på tur inn. Selve «stopp i ruta» trente vi helt på slutten. Jeg må bare få inn mønsteret -ut til kjegla- så videre til høyre eller venstre- Selve stoppen i ruta tar vi separat, for finner hun ikke ruta og løper dit, trenger vi heller ikke noen dekk der inne 😉 Smart ikke sant. hihihihi

Med Poppit så strevde vi med innkalling m/dekk. Hun skal bare ikke dekke på innkalling…. Joda det var kaldt, men hun hadde ingen problemer med å dekke fra utenom. Så vi måtte ha 100 repetisjoner føltes det ut som- men vi fikk det til 🙂
Så var det sitt under marsj og som normalt så må vi ha ett par oppvarmings feil. Blæ!!
Avsluttet med ruta, ruta og atter ruta.
Nå fungerte tegnet jeg har brukt tidligere. Pang ut i ruta 🙂 Rart hun ikke bare kan gjøre det slik hele tiden 😉

Mia fikk litt -bli- trening fra sitt og dekk. + at vi forsøkte en innkalling for aller første gang!! Hihihi Skal vel ikke skryte på oss at vi går for fort fram 😉 Hun ble litt overrasket ja, men kom i god fart 🙂 Tok en bli uten innkalling etterpå så hun ikke får noen fikse ideer om at man skal løpe hver gang 🙂
Så ble det ruta på henne også. Og Mia løper til ruta så bra atte. Hun har en litt snodig teknikk. snur seg gjerne sidelengs og går inn i ruta på den måten, men jeg satser på at når farten øker og hun blir sikrere så vil hun slutte med det. Virker iallefall som om jenta vet hun skal ha alle 4 bena innenfor båndet, og det er det viktigste så langt 😀

Vi har tatt bilder til Julekort, og vi tok 2 varianter. Selv om jeg synes dette bildet ble veldig fint, så var det andre artigere så derfor vant det andre (som vi venter litt med før vi publiserer)

Choco, Mia, Labbe, Dina og Choco
Fineste jentene i min verden 😀

Trenger du inspirasjon til treningen? Sjekk ut denne bloggen.
Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *