Otta trening


Mia har fått refleksskjerf (Labbe sitter modell da Mia var ute på tur da den var ferdig) Mia hater alt av klær/ seler, så dette var et bra alternativ. Denne kunne hun ha på uten å dø på seg 😉

I dag ble det trening på Otta sammen med Ingrid og Bajaz 🙂
Startet med Choco og vi terpet litt på at hun selv skal gå inn i ruta med alle 4 bena. Bruker da kun rute på 1,5 x 1,5 m. Mulig jeg er dum og dette ikke vil fungere, men jeg har tro på at om jentene lærer seg at kommandoen «ruta» betyr at alle 4 bena må være innenfor båndet, så vil det gå mye lettere. (lov til å håpe!)
Choco er fortsatt altfor opptatt av kjeglene. Dette pga at hun lærte å løpe til kjegle før ruta… og selv om hun har MANGE treninger med musematte inni ruta, så hjelper det ikke… Hun skjønner rett å slett ikke at det er INNI ruta som teller.. Så dette prøver jeg nå å lære henne 🙂
Vi trente også endel på å løpe til kjegla, jeg har litt lett for å glemme å belønne henne for å stoppe ved den, så dette må jeg passe på! Sendte henne også engang videre til ruta- og det gikk veldig bra. 🙂
Z’n gikk også veldig bra i dag. Dekk, sitt og stå. Hun snudde seg etter meg på stå’n, men ellers fine og korrekte momenter.
I dag kjørte jeg apport dirigering med alle tre apportene. Hele øvelsen- og på en måte gikk det bra. Så langt har Choco aldri gjort feil- men det gjorde hun i dag, og da fikk jeg «feilet» henne på det. Like greit det kommer på trening og ikke på konkurranse 😉 Hun så midtapporten (som i dag IKKE var metall) og hun hadde lyst til å hente den 😛 Fikk stoppet henne, og selv om hun lurte litt på hvorfor, så stoppet hun og kom imot meg. Stoppet henne igjen og sendte på nytt til venstre. Og nå gikk det bra 🙂
Kjørte en til, men da uten midt apporten. og nå raste hun ut til rett apport! Belønning i bilen 😀

«Refleks mansjetter» Veldig kjekt på kalde mørke vinterdager 🙂 passer både fram og bak-ben
Mia som nå er ferdig med løpetiden var virkelig på hugget. Mye mer konsentrert en de siste treningene, selv om hun blir litt for lett distrahert av andre ting, så hadde hun mye fin fokus på meg. Fri Ved Fot gikk veldig bra. Prøver å strekke strikken og samtidig unngå de værste hopp og sprettene. Helomvendingene er råbra, hun setter seg kjapt av seg selv, og følger på bra 🙂 BLI i dekk og sitt går sakte men sikkert fremover. En kjedelig øvelse, men jeg må ta meg sammen og trene den litt mer- ellers kommer vi ingen steder 😉
Men ruta begynner hun å bli kjempe flink på 🙂 I dag løp hun inn fra alle kanter, fra kort og lang avstand- Helt korrekt med alle 4 labbene innenfor! Hun traver kun ennå, men farten kommer nok etterhvert ja. Ikke bekymret for det 😉

[vimeo http://vimeo.com/32204861]
Se så flink hun er !! 🙂

Poppit måtte naturlig nok være igjen hjemme, og det ser faktisk ut som om hun skjønner det 🙂
Såret ser ut til å gro veldig bra, men det KLØR synes Poppit og noen ganger får hun «fikt»- hun farer opp og det ser ut til at noen har bitt henne i baken 😉 Tipper det lugger i såret eller noe. Håper det roer seg snart. Ser ikke noe gøy ut.

Bildet er tatt dagen etter operasjonen, altså for 5 dager siden, så det ser enda bedre ut nå, og det er helt rent og pent 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *