Rett før mørket

Vi rakk såvidt å få trent før mørket kom å tok oss i dag.
Choco fikk kun gjøre 1 ting. Ut til kjegla. Hun mistet selvtilliten sist, siden jeg måtte stoppe henne flere ganger sist da hun «glemte» kjegla. Men vi fikk opp selvtillitt og fart igjen i dag 🙂 Burde tatt noen innkallinger m stå, men det glemte jeg. 🙁

Mia fikk en liten økt med sitt-bli. Hun reiste seg første gang da jeg gikk ifra med ryggen mot henne, og hun trodde det var FvF vi skulle 😉 Men ellers satt hun fint 🙂
Prøvde meg på å få henne inn på plass uten hjelp, men det er litt tidlig 😉 Og spesielt nå, hun er veldig ukonsentrert, og bedre ble det ikke av at hun ikke fikk hilse på Ingrid og Bajaz før vi begynte 🙂
Ruta er jeg veldig fornøyd med. Hun gikk gang på gang inn med alle 4 labbene og sto stille. Jeg belønnet også noen ganger ved å kaste ballen over hode hennes mens hun var på tur mot ruta:)

Poppit fikk ett par tre økter. Først litt søk, så kjørte vi endel FvF. Synes hun stort sett var flink, men hun faller litt ut noen ganger (kun ett par sekunder om ganger , men vil gjerne at hun er konsentrert 100%) Så ruta. Veldig fint inn, men stopper ikke fort nok på kommandoen min, men jeg klarer å dirigere henne inn igjen. Belønner mens hun står.
Så enda litt mer søk før hun får pause i bilen. Neste økt får hun litt innkalling. Hun er faktisk litt treg i dag, men da blir jo momentet kjappere også 😉 Sitt under marsj fungerte veldig bra, så bra at hun gjorde det under FvF også hihi.
Avsluttet med en god søke økt igjen.

Vi må virkelig få tak i aggregat og lys nå, ellers er det slutt på treningene på Fyrun. Dumt kommunen er så trenge med den kontrakten- ellers kunne vi fått litt mer fart på sakene!

Sitter forøvrig å funderer på hvor mye konkurranse jeg skal tenke på den uoff. konkurransen søndag… Poppit har egentlig bare godt av en hel konkurranse. Men skulle ønske jeg hadde trent mer konkurranse rettet i det siste- må skjerpe meg litt. Alt for mye «billig»belønning om dagen!
Jeg er litt usikker på om vi skal bli med på felles sitt’n. Vil absolutt ikke at hun skal føle seg usikker og legge seg- men på den andre siden så om de andre er trygge på øvelsen så er det fin trening. Hmmm vi får vel se.
Med Choco så vet jeg at jeg skal droppe apport dirigering, fordi den øvelsen kan hun rett å slett ikke. Men så tenker jeg på de andre apport øvelsene som hun faktisk kan, skal jeg droppe de for å få et kortere program? Choco liker ikke apport øvelsene så godt, så om jeg tenker at målet med konkurransen er for meg å få testet det som er nytt i Elite, men samtidig gi henne en god opplevelse- så tenker jeg at jo kortere program jo bedre- hun er jo ikke sååå glad i å gå uten belønning 😛 Nei jeg får rett å slett se hvordan de legger det opp 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *