1 skritt frem og 2 tilbake..

Ja det er egentlig slik det føles mang en gang..

I dag var det trening på Fyrun for Ingrid og meg. Choco visste i dag ikke hva kjegle var- så da løp hun rett til både ruta og apporten. SUKK! Og i dag var hun ikke så glad for å bli stoppet heller.. Så farten gikk fort ned. Men hun utførte tilslutt både ruta og apport dirrigerende korrekt 🙂
Vi tørrtrente på innkalling med stå- satte det ikke inn i noen hel øvelse, men bare terpet litt på selve momentet. Og da er det jo ikke noe problem 😛

Poppit startet dagen med søk. Masse søk etter ball, så tunga hang nedpå skosåla 😉 Hadde jeg vært snill hadde hun fått 5 minutter i bilen for å få igjen pusten, men nope- rett på lydigheten. En litt roligere Popp nå, men sitt under marsj var i dag nesten umulig… Siden vi hadde DEILIG sol så brukte jeg skyggen hennes til å sjekke hva hun gjorde helt uten å måtte se på henne. Kjempe kjekt 🙂
Ruta gikk veldig bra i dag, kjørte en hel øvelse også og den satt fint bortsett fra innkomsten. Hun kom inn på høyre side..
innkalling m dekk gikk sånn passe. Altså jeg er fornøyd med at hun nå dekker hver gang, men vil ha ett kjappere moment.

På Mia dro jeg strikken litt mer på FvF, og hun er flink synes jeg. Konsentrasjonen varer ikke mange sekundene nå, men med løpetid i full blomst så er ikke det så merkelig. Sitt/bli kommer seg sakte men sikkert. 5 meter og 10 sekunder 😉 og jeg kan gå ifra på normal måte. Må passe på at jeg tar det rolig når jeg kommer inntil så hun ikke spretter opp. Trente litt på ruta, og hun er ganske så flink, men også her mister hun fokus ganske lett. Hihi ikke greit å bli stor jente…

Avsluttet med å la Poppit søke enda mer etter ballen. Burde latt Choco og Mia gjøre det også, men valgte å heller plukke litt glassskår- Hadde vært typisk Mia å tråkke på det!

Håper ikke det er mye mer av disse her rundt om kring på plassen!

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *