En kjapp en

I dag fikk jeg lurt inn en kjapp trening på Otta.
Med Choco så fokuserer jeg på ting vi ikke kan- eller det blir feil- på ting Choco mener hun ikke kan 😉
Innkalling med stå/dekk var en katastrofe i dag. Vi kom aldri forbi stå momentet fordi hun bare dekket- uansett!
Jeg lot med vilje være å tørrtrene på stå før vi tok innkallingen og det var nok dumt. Hun trenger den hjelpen hun kan få ser det ut til. Hvis jeg lot være å se på henne så gikk det bittelitt bedre- da satte hun seg bare, men jeg kan ikke se bort heller når jeg liksom skal stoppe henne på en bestemt plass.. Vi kjørte MANGE innkallinger etter hverandre uten at hun sakket ned på farten- veldig bra siden Choco ikke liker terping der hun blir avbrutt mange ganger. Farten ble litt dårligere på slutten, men vi fikk iallefall 1 innkalling med STÅ før vi ga oss 🙂

Rute sending var veldig fin i dag. Hun sliter litt med å stå rolig ved kjegla fordi jeg da ikke bruker STÅ lenger- men JA. Funker slik nesten iallefall. Hun fant ruta uten problemer, men stoppet ikke kjapt nok og ble stående utenfor ruta, jeg fikk dirigert henne inn igjen, men dessverre bommet jeg da jeg la henne, så hun lå halvveis utenfor. Jaja får prøve å sikte bedre neste gang 😉

Fikk hjelp av sønnen til å legge ut apportene. Vi tok med to apporter i dag. Den første og den siste. Men den som hun ikke skulle hente var metallapporten 😉 i tilfelle hun skulle bomme så trenger den ikke være så gøy. Hihi jada jeg har mye rart for meg 😛
Men uansett- Choco utførte øvelsen veldig bra. Litt urolig stå- men kjempe fin fart og retning ut til apporten og hun ble belønnet med avstandsbelønningen i bilen.

Poppit og Labbe har fått 2 kompiser utenfor gjerde. Et par ekorn som leker i trærne, mens hundene ser på
Poppit gikk en lang FvF, og den gikk hun veldig fint! Litt for heit, men pytt sann, så lenge hun er 90% der hun skal være får hun bare være litt hopp og sprett. Ble kun 1 sitt under marsj i dag og den satt som støpt. Innkalling med dekk var også bra, men hun bruker for lang tid ned.. Og i dag kan man ikke skylde på underlaget heller- tjukt gress…. Må tenke litt på denne- Hun kommer jo som et olja lyn, men tror hun kan dekke fortere uansett. Skulle hatt noen til å sett på den 🙁
Ruta var veldig bra. Hun finner den uten problemer og stopper på kommando. Og hun STÅR!! men på forsøk nr 2, så vandrer hun litt før hun stoppet. Avsluttet med gå mønsteret og innkalling. Veldig bra 🙂 Avsluttet med litt søk etter ball.

Mia fikk kun noen få minutter med lineføring. Men siden Tom Daniel var med så var hun litt ukonsentrert 😉 men han gikk en tur med henne mens jeg trente de andre, så helt oversett ble hun ikke 🙂

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *