Super duoen på Selsverket!

Ja super duoen er Ingrid og meg det 🙂

21 okt:
Etter en lang dag i bilen var jentene mer en klare for å trene!

Mia fikk ut først- hun er med å setter opp ruta og får rast fra seg litt 🙂 Vi trente 2 økter tilsammen, der vi var innom dette:
FvF, og i dag fokuserte jeg litt på at hun skal sitte i ro når jeg gjør holdt. Ikke enkelt det altså, men med litt tålmodighet og godis så kan hun sitte litt iallefall 😛 Sitt/bli gikk veldig bra i dag. Hun forsøkte å dekke ett par ganger, men så satt hun pent mens jeg gikk ett par meter unna og sto der noen sekunder 🙂 Sakte men sikkert..
Husket å trene bittelitt med apporten. Holde- dra imot og sitte med den i munnen. Holde og dra er lett- sitte rolig uten å spytte den ut er VANSKELIG 😉
Rute trening ble det endel av. Hun begynner å skjønne poenget, men er litt opptatt av kjeglene, har litt lyst til å leke med de. Så neste gang tror jeg vi prøver uten kjegler, bare med rutebåndet. Også er hun litt snodig når hun skal inn i ruta- hun rygger seg inn 😛 Vekslet også med å kaste ball over hodet hennes når hun er på vei inn, for å få litt større fart. Artig artig sier Mia 🙂
Også leker vi endel da- ball med og uten tau, kong og tauball med kaninskinn er artig. Men hun liker best tauet på kongen, så da kan man heller ta knuteballen 🙂 Leke litt med Ingrid gjorde hun også 🙂


«stakkars» Mia har fått dekken, og hun ble IKKE imponert 😉

Choco trente korte effektive økter. Sideforflytninger med front mot et gjerde hjalp mye for å få stoppet framdriften hennes. Tror jeg skal fortsette endel med dette, slik at hun får korrekte forflytningene inn i kroppen 🙂
Kortet ned avstanden til kjegla og fra kjegla til ruta. Hun stakk først til ruta, og det er ok- feilet henne ikke for det. Forsøk nr to så løp hun til kjegla uten problemer- stoppet på JA kommandoen, og løp til ruta fint. men hun dekker jo da på stå kommandoen her også 😛 Lurer virkelig på hva jeg har gjort som har fått til dette 😛 Jeg får henne opp i stå igjen uten problemer, men da er det jo egentlig for sent… Men men fikk avsluttet med en perfekt en, med STÅ i ruta – og sendte henne til avstandsbelønningen i bilen 🙂
Hun bommet på sitt/dekk/stå i starten. Ikke helt sikker på om det kun var på første hun bommet, men tror det 🙂
Terpet litt på innkalling med stå- bruker 2 baller og kommanderer stå når hun er på tur inn med den første. I starten dekket hun, men på tredje forsøket så begynte hun å ta poenget… Får bare jobbe på!
Helt på slutten av treningen så forsøkte vi en apport dirigering. Kun ett par meter fram til Kjegla, og Ingrid la ned kun en apport- men latet som hun la ned tre. Choco fokuserte veldig på Ingrid, og selv om hun løp fint ut til kjegla, så tok hun ikke dirigeringen min- men løp til dit Ingrid «la ned» siste. Jeg ropte henne inn en gang og forsøkte igjen, og hun startet fint, men løp ikke langt nok ut og det begynte å bli litt mørkt, så hun så ikke bukken og løp derfor til andre kanten. Men siden hun søkte i full fart så fikk hun bare lov til å søke, og jenta fant etter noen runder apporten og kom inn i full fart- Løste henne ut med værsågod og hun forsvant inn i bilen 🙂 Selv om det ikke ble korrekt så er det viktigere for meg at hun synes det er gøy, og at hun opplever å lykkes. Jeg er sikker på at dette vil hun skjønne, og fram til hun gjør det skal vi ha det gøy! Satser på at neste forsøk blir litt bedre:)

Poppit den poppiten 🙂 Hun er jo bare grum da 🙂 koker litt i toppen, men jobber så godt hun kan. Bare litt fort og «gæli» Neida ikke så mye gæli, det er dårlig gjort å si. Under FvF mister hun posisjonen litt i vendingene fordi hun må opp på bakbena. Men jobber seg selv inn på plass. Hun er veldig på og ja hun er som Mia, skjer det ikke noe så finner man på noe. (og det er vel da Mia som er lik Poppit og ikke omvendt) Hun bommet på første sitten på sitt/dekk/stå, men ellers veldig bra. Innkalling med dekk går bedre og bedre. Hun kommer jo i en hel… fart, så bruker litt tid på å komme ned i dekk, OG vi trener på grus, så tror ikke jeg skal forlange kjappere neddekk. Vi tar alltid å trener baklengsmarsj med dekk først, bare så hun skal komme i rett modus. Hjelper på det 🙂
Tok avstandskommandering kun fra kort avstand. Hun er for ivrig til at det blir noe bra fra lang avstand. Satse på å heller få inn sikre skifter uten framdrift først.
Ruta gikk veldig bra i dag. Hun spurter som en gal, og fant ikke på noe rart 🙂 Stoppet henne også ett par ganger inne i ruta, og i dag stoppet hun jammen på STÅ ! Og så var jeg flink til å huske resten av øvelsen- la henne ned i midten 1 gang, og tok gikk litt rundt før jeg kalte inn. Lå pent og kom fint inn på plass da jeg ropte 🙂
Poppit avsluttet med litt lek med Ingrid, og et ganske langt søk etter en ball som ble borte da den havnet i motsatt retning av det Poppit trodde 😛

Woops- enda et laaaangt innlegg- grattis til de som leste hele 😮

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *