Ut av dvalen


Da har Poppit og Mia debutert på blodspor prøver. Ikke riktig så bra resultat som Choco har fått med seg i sommer, men er fornøyd jeg!
Mia fikk en 3pr på bursdagen sin. Hipp hurra for Mia og søsken som blir ett år i dag !!!!!
Mia rotet litt i starten. Hun påsto det var vinkel når det ikke var det – det var en ny vri- som regel så er det jo at de påstår det går rett frem i en vinkel 😉 men det gjorde hun heller ved vinkelen med blodopphold. Der gikk hun seg skikkelig bort. Men alt i mellom var veldig bra, så bare vent !! Mia er ikke så enkel å lese (det kommenterte dommer også) så derfor lar jeg meg lure litt for langt vekk fra sporet før jeg skjønner tegninga – og det var nok det som ødela for oss i dag. Jeg er veldig fornøyd med måten Mia taklet fremmedspor (første gang hun går blodspor lagt av noen andre en meg) Og det er første gangen en fremmed mann går med i sporet. Ikke mye som skal til før vi klarer å forbedre den premie graden der 😀

Poppit har kun gått 3 ganske korte blodspor før, aldri med fremmed sporlegger, og med de hormon greiene sine så synes jeg hun klarte seg bra. Poppit tullet også litt i starten, hun ble forstyrret av merkebåndet som viste flukt retningen, og jeg ser hun leter desperat etter pinner 😛 Hun markerte på en fuglekasse i et tre :O og forsøke å plukke med seg en pinne, som satt fast i ei rot 😛 ikke så greit å være rehabilitert NBF hund 😛
Hun gikk seg også av i vinkelen med blodopphold, men ikke så ille som Mia. Dermed dro hun i land en 2 pr. Jeg vil også tro at farten kanskje var litt for høy, selv om den absolutt var innen for min gå-grense 😛

Jeg gikk også med en annen hund som jeg aldri har gått med før- spennende !! og vi gikk inn til en 2pr 🙂 grattis til Tamburenga’s Arwen med en god debut!

Ellers skjer det lite her i Heidal. Vi gikk 3 små blodspor i går kveld,med litt utfordringer for jentene, men ellers er det rolig ja. Jeg har ikke hatt motivasjon til noen ting i det siste- kun gått litt turer og kost oss. Men nå ble jeg da lurt med på blodspor igjen, så kanskje det blir litt mer aktivitet.

Forresten! Stem på bildet til Mia 🙂 Hun fortjener 5 stjerner av ALLE 😉
klikk Mia bilde klikk

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *