Lp trening på kalvlykkja :)

Siden jeg må kjøre rundt i min ventil tikkende gamlebil, så prøver jeg å begrense kjøringen, derfor blir det ikke Otta treninger på meg ennå. Så i dag ble det trening i Heidal igjen. Faktisk ganske deilig å slippe å kjøre 30 min + på trening 😀

Vi var 2 stk som trente…
Startet med Choco i dag. Hun fikk trene litt blanding av Elite og C program. + feltsøk på slutten av treningen.

Choco jobber godt i varmen. Ruta i elite begynner virkelig å ta form. Hun må innimellom minnes på at kjeglen skal tas først, og hun har litt lett for å sette seg (evnt dekke) men jeg satser på at dette kommer med rutine 🙂 Hun finner iallefall ruta fint og dekker supert der. Jeg har ikke lagt på gåingen ennå- haster ikke det 🙂
Litt avstand trente vi også. Hun er flink og reagerer korrekt på 99 % av skiftene uten dobbelt kommando. Hun har stort sett lite fremdrift, men kan innimellom få litt på skifte fra dekk til stå.
Litt fram i line ble det. Hun har en tendens til å gå litt ut til siden- men jeg vet ikke helt om jeg gidder å gjøre så mye med det…
Krypen er veldig bra om dagen. Hun har sluttet å krype til venstre, og hun er veldig lav med fronten. Kunne sikkert pirket litt på bakenden, men njæsj gidder ikke 😉 Litt sitt, dekk og stå under marsj ble det også. Og kun stå momentet tullet hun litt med. Jeg har bestemt meg for å kjøre alle tre nå, selv om det er lenge til Elite starten, og vi skal starte C, så er det jammen på tide hun lærer å høre forskjell 😛

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CHBtTVgjwC0]
Jeg la tilslutt ut 4 gjenstander langs elvekanten til Choco. Hun fant kjapt 2 gjenstander. Men måtte lete veldig etter nr 3. Og det er kun hennes egen feil 😉 Når hun ikke tror på ho mor og søker ut til siden istedet for rett frem dit jeg peker, så blir det vanskelig vettu 😉 Så jeg sendte henne gang på gang på samme sted, og tilslutt gikk hun rett ut og fant da gjenstand. Jeg ga meg selvsagt med det 😀 Synes hun var flink som ikke ga opp selv om hun måtte ut på samme sted så mange ganger!

Poppit fikk egentlig mye det samme som Choco. Endel rutetrening, der jeg sendte fra alle sidene- Hun bare MÅ lære å finne ruta på første forsøk- samt stå når jeg ber henne om det. Dekkmomentet var faktisk ganske bra i dag. Og hun lå den ene gangen jeg tok hele øvelsen. Avstandskommandoen var ok, men det hender hun må ha en dobbeltkommando eller to. Poppit skal også få lære seg å høre forskjell på de tre momentene dekk, stå og sitt under marsj. Er litt lei av å måtte ni trene før en konkurranse på den «rette» øvelsen. Så nå får det briste eller bære 😉

Innkalling med dekk kjørte vi mange ganger. Jeg la ut en ball bak henne og da ble det veeeldig vanskelig å høre, så vi fikk masse innkalling med sitt…. Men Poppit fikk da tilslutt til en fin fin dekk 😀 Den som gir seg er en dritt 😛
Jeg skulle fortsette kryp treningen, men det ble glemt- usj, den øvelsen er jo ikke laaaaangt ifra ferdig- knapt påbegynt faktisk.
Poppiten fikk også felt med 4 gjenstander. Hun var litt ukonsentrert, og ikke så enkel å styre, men hun fant alle 4 gjenstandene. Går kjapt unna når den jenta begynner 😀
«felles» øvelsene glemte jeg helt av…jaja neste gang 😉

Mia fikk også litt trening samt mye lek. Lineføring, sitt, dekk og stå i front. Litt bli trening, og apport. Litt ukonsentrert, så apport var ikke så enkelt syntes Mia, men hun var veldig flink på det andre. Stå under marsj glemte vi…. 🙁

En fin fin trening. Godt vær, selv om det såvidt begynte å regne på slutten.

[vimeo http://vimeo.com/25756732]
jentene koser seg når sola er framme- bare dumt den ikke er framme så ofte 🙁

Tada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *