Nytt kurs og brukstreninger


Og da har jeg visst vært litt slapp igjen…..
Blir ikke mye til treningsdagbok dette her 😉

Men altså…. Vi har trent mest bruks i det siste.

Rundering på Choco og spor på Mia og Poppit. Vi har hatt masse nydelig vær, og da er det sååå kjekt å være i skogen 🙂


Men lp’n er ikke glemt. Forrige helg var det nemlig lydighetskurs i regi av GHK. Instruktør var Anita Galtung Nilsen.
Vi fikk masse ny input og er kjempe fornøyd med kurset. Det var først og fremst Poppit jeg konsentrerte meg om. Men Choco fikk prøve seg litt søndag, og Mia var pause innslag 😉

Dessverre var jeg ikke i form selv, så spesielt søndag ble en hard dag. Men vi kom oss igjennom 🙂 Vi fikk kjørt igjennom mye av programmet i kl 2 + D appell og Poppit jobber som en Helt hun, og synes nok kurset kunne vart noen dager til 😉
Jeg skal legge ut ett lass med bilder i album, men her kommer litt bilder jeg har stjålet av Sølvi og Berit 😛


Poppit viser fram sin fine FvF 😉


Man trenger ikke være merle for å være søt altså 😀

Poppit fikk prøve seg på et neseprøve søk, og nesa er det ingenting iveien med. Poppit fant fram SIN pinne uten problemer!


Avlevering på Poppit vis


Litt kos må til 🙂

Choco fikk også trent litt.

I går var det først en times lp trening på Otta, før vi reiste til en ny treningsplass. Vi har blitt nektet å trene i en skog på Åsen fordi vi skremmer viltet….. Forstå det den som kan. Vi går noen spor, og runderer langs en liten skogsvei, sjelden mer en 500m inn fra «hoved veien» Hvordan man kan skremme vilt på den måten er det vel kun en x-politiker som er sær nok til å skjønne 😉

Men vi har funnet en ny plass som virker helt ok 🙂 Og der var vi i går. Hele 5 stk og vi hadde en flott trening. Jeg var noe redusert pga smerter i bryst og nummen het i armene, men jeg kom igjennom og er veldig fornøyd med jentene-selv om ikke alt gikk perfekt på alle 😛

Mia fikk et lite spor med to vinkler. Hun er litt rotete i starten (kanskje legge ut noen godbiter igjen?) men ved første vinkel er hun i siget, og går meget pent, jeg merker vinkler og på lange strekker, men kan bli enda flinkere, for det hender lillemor setter inn autopiloten og durer ivei litt for fort. Så da bør jeg vite nøyaktig hvor vi skal være 🙂 hun fikk en ball i sporet i dag. Hun elsker pinner utenfor sporet, men markerer de ikke i sporet, så da begynner vi med andre gjenstander. Hun var lett å få igang igjen etter stoppen 🙂

Poppit fikk ca ett D spor. Og hun er ekstremt ukonsentrert i starten. Greit nok så var det mye uro ett stykke unna da vi startet, men det kan hun overse- jeg vet hun kan 😉 Men det positive er at hun fant og plukket alle 3 pinnene! Og igjen så går hun seg opp utover i sporet. Gleder meg til vi på alvor skal begynne med lange spor 🙂

Choco fikk rundere igjen. Det ble 5 slag, derav 3 figuranter, Nydelig søk og melding på første fig. Jeg orket ikke løpe ut på påvisning, men ruslet etter 😉 Så kjørte vi tomt ett par slag, der det ene var veldig bra, mens jeg måtte sende henne 2 (eller var det 3) på det ene slaget- jeg vil ha rette slag og ikke «løpe 5 meter ut før man stikker til siden» På slag nr 4 måtte hun lete enstund før hun fant figurant. Åpen og fin skog så det var artig å se henne jobbe 🙂 På siste fig ble det litt tullball, da den ikke lå så langt frem som jeg trodde- og grunnen var en stor myr 😉 Men jeg fikk da jenta ut der jeg ville og vips så var figurant funnet. Veldig fornøyd med økta. Choco kan være litt treg de første 2-3 meterene, men så setter hun inn turboen og går som ei klokke. Hun løper så myrvannet spruter, og i går fikk hun seg endel dukkerter, da det var MYE vann og grøfter. Hun har nydelige meldinger og flotte passeringer på midtlinja. Kondisen kunne vært bedre, men synes hun går bra med det grunnlaget hun har 😀

Argo på en tidligere trening.

I morgen er det duket for årets andre lp konkurranse. Poppit og jeg skal til Biri for å prøve oss i kl 2 igjen. Gleder meg jeg 😀

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *