Treeeeeninger :)

Det har virkelig vært deilig med litt vår følelse den siste uken 🙂

Vi har gått spor, rundert og trent lydighet. Holder på å få litt angst 😛 Poppit er påmeldt lp om ikke så alt for lenge og både Popp og Choco i bruks i mai. Og tiden flyr jo så fort !! Får ikke trent nok synes jeg. Værst er det med runderingen. Hihi er helt tullete å melde på egentlig. JEG har ikke snøring på hvordan ting fungerer, og Choco er langt ifra i gjennomtrent. Hihi jaja bra man bare kan la være å stille til start 😉

Vi har hatt en skikkelig økt med rundering med begge to. Eller skikkelig og skikkelig fru blom…… Poppit hadde 3 figuranter og et tomslag. Hun gjør en suveren jobb, ingen stopper og full fart ut hele veien.

Choco fikk kun 1 figurant (de andre hadde dratt hjem) og ett tomslag. Hun slurver på første slaget, så da sender jeg henne om igjen. Hun løper da rett og fint ut, og har et bra tomslag. Figurant på neste slag og hun melder helt nydelig. Kjempe bra! Så hadde man bare hatt ett par figuranter til, så kunne man virkelig fått litt kvalitets trening 🙂 Må finne ut hvordan jeg skal gjøre det med påvisning i en konkurranse, og må bare forsøke å få til en trening der jeg kan legge det opp litt konkurranse messig- Hihihi høres jo enkelt ut det 😛

Poppit har fått 2 spor denne uken. Ett lagt ut av meg på ca 300 m og 3 pinner (D-spor) Hun sporer bra, men mister en pinne. Hun går ca 1/2 m til høyre for sporet, og da mister hun den. Så har hun fått et spor på ca 7-800 m med fremmed sporlegger. Det var ca 1 time gammelt. 7 pinner der 6 ble med inn igjen. Poppit roter litt i starten, men går seg opp utover i sporet, og farten bare øker og øker. Flinkeste spor hunden det !!

Choco fikk et gammelt blodspor, som hadde ligget i masse regn og vind. Det ble et vansklig spor for jenta, men hun jobber seg igjennom, og finner elgskinnet i slutten. Vi trenger noen slike spor framover, men er da avhengig av varmere vær. Nå er det kuldegrader om natten igjen 🙁

Mia har også gått spor. Hun elsker å gå spor, etter bare ett par stk så er hun hektet 🙂 Vet ikke om jeg skal le eller gråte når bikkja stikker av for å gå spor helt på egenhånd 😉 Hihi måtte sende Choco etter henne, og heldigvis så snudde hun da. Mia har fått gått fremmed spor også- Og det var ikke noe stort problem. Det at hele 3 stykker var med oss ble litt forstyrrende, men jenta sporet nå godt uansett 🙂 Det siste sporet hun gikk var rundt 150m langt, 2 vinkler og hadde ligget i 30 minutter. Litt rot i ene vinkelen, der hun ble litt frustrert over å ikke finne det igjen, men hun løste det selv, og durte videre 🙂

Ja også holder jeg på å glemme. Vi har trent feltsøk. Alle 3 fikk prøve seg. Og Poppit utmerker seg med å ha utømmelig søkslyst. Hun søker og søker og lar seg ikke stoppe 🙂 Veldig bra !!
Choco har ikke like stor kondis, men er litt mer erfaren så hun finner det hun skal hun også 🙂 Mia fikk en baby utgave. Hun sliter litt med tåa si, så vil ikke hun skal løpe så mye, men hun fikk da brukt nesen litt 🙂


Slik ser tåa til Mia ut. Hun klarte jo å skade tå nr 2, ikke lenge etter hun skadet den første. Dette er bakfoten. Den høyre tåa er skikkelig hoven og det væsker fra klofeste. Har pratet med dyrlegen og vi skal bare se det an… Hun halter litt nå og da, så vi forsøker jo å holde henne fra å gjøre de største krumspringene, noe som ikke er helt enkelt 😛

Jeg hadde med speilrefleksen i skogen og da ble det jo noen bilder. De finnes her…

Tada 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *