lysere tider


Choco leker sint hund (med hjelp til å løfte leppene)


For egentlig er jo Choco bare snill og søt 🙂

Ja det går mot lysere tider heldigvis, men den gjetingen ser det ut til blir en stund til vi får vært med på igjen. Jeg er så sær at jeg ikke vil reise å trene alene, så når «partneren» ikke har anledning, så blir det ikke til at jeg reiser. Lang vei dit og utrolig kjedelig å trene alene for så å kjøre lang vei hjem. Det blir kun noen få minutter pr hund, pr økt, og uten makker så blir det kjeeeedelig . Jeg har virkelig lyst til å fortsette med gjetingen, men mye annet som også skal gjøres, så da faller ofte det kjedelige igjennom. Men så fort anledningen byr seg og jeg får selskap på turen igjen, så blir det bææædi trening.

Men trening må boffene få. Vi har vært på by trening igjen. Både i fin fin sol, og sur sur vind. Men sosiale blir vi 😉 Hihihi Poppit og Choco er jo vant til dette, og tar alt på strak arm. Mia går det litt opp og ned med. Hun er ganske sosial av natur, men med litt spøkelser her og der, så hender det seg at noen ting og mennesker er skumle. men som regel går det veldig greit 🙂

Også har vi startet sesongen for lydighets trening ute… Jeg bare MÅ trene mer regelmessig med Poppiten om hun skal klare å kontrollere seg på en konkurranse i Mai. Slik hun er nå, vil hun alt for mye og helst alt på en gang. Så mandag ble det trening. Sent på kvelden, så det var nesten mørkt, og litt for glatt til de store krumspringene, men vi fikk trent litt forskjellig. Selvsagt de vanlige lp øvelsene i kl 2, og bortsett fra at Loppa prøver å slurve seg gjennom det meste for å få belønning fortere 😛 Men med litt støvtørking, så skjerper jenta seg og gjør mye bra 🙂 Vi trente fram i line, og Poppiten har virkelig skjønt dette nå. Så bare vi får økt lengen litt samt lagt til stå momentet, så blir det så bra atte 🙂 Vi startet også såvidt med krypen. Her må vi gå saaaakte fram, ellers blir det nok både høy bakende og hare hopp 😛 Poppit klarer å rygge i kryp, noe Choco aldri har fått til.


Savner sommer og sol !!!!

Med Choco så var det rett å slett litt oppfriskning av gamle ting. Stå og dekk under marsj er «glemt», det har jo vært sitt for alle penga lenge nå, så vi får se om vi finner igjen de andre øvelsene ett sted i glemmeboka hennes 🙂 Krypen derimot er ikke glemt, men fy for et tempo hun setter opp! Vending til høyre går nå veldig bra, så skal prøve litt til venstre..

Mia fikk være sosial og møtte 2 nye hunder i dag (ingen kennelhoste håper jeg !!) og etter ett par «voff voff hvem er du» bjeff, så var de kompiser 🙂 To helt nye mennesker fikk hun også treffe, og det var ingen problemer. Tror jenta vet når det er hundemennesker hun treffer, for selv i mørket er hun ikke det minste skeptisk. Men det er BRA det og tipper hun fikk seg minst èn ny kompis i dag. Damer med godis er bare sååå kult. Ingrid har iallefall en venn for livet 🙂

2,5 time med trening og skravling ble avsluttet med litt ball søk for Poppit. Men hun fikk vist fram at hun ikke er så smart som hun gir inntrykk av 😉 Da hun ikke fant ballen i snøen på jordet, så fant hun ut at koplingsboksen 2 meter opp i lysstolpen MÅTTE være ballen, og sto der og hoppet etter den en stund. hihihi

Men hun fikk da søkt etter ballen på jorde både en, to og 10 ganger 😉

Torsdag er det planer om ny trening!

Tada 😀