Litt av hvert

Ja nå holder jeg nesten på å glemme å blogge- ikke bra 😛

Vi har vært på enda en gjeterhund trening. Det ble kun meg denne gangen + at Anne og Selma (med familie) kom innom en tur. Selma var tent på sau hun! Bare litt usikkert om hun vil spise de, eller gjete de 😛 Kjempe koselig å treffe de igjen 😀

Poppit begynner å bli flink synes jeg! Meg er det litt værre med. Jeg har ingen instinkter som kan hjelpe til, så jeg roter litt rundt i blinde. Men håper jeg ikke gjør alt for mye skade 😛 Frustrasjons pipingen til Poppit er vel et klart tegn på at alt ikke er helt slik hun vil, men vi får sakte men sikkert litt mer kontroll over ting. Hun lar seg lettere «styre» og er mer og mer fokusert på de små ullete 😀 Vi koser oss!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6mgJTl7JIWo]

Mandag var vi faktisk på Lp trening. Bare Mia og Poppit var med, siden Choco fortsatt har løpetid. Poppit var mildt sagt elektrisk. Hun stor koste seg, og skulle nok trent en hel evighet. Men denne kvelden var det fokus på Mia. Hun fikk hilse på Baiaz, samt en Schäfer valp på samme alder. Vi trente litt kontakt, og sitt. Og det tok ikke mange minuttene før jenta glemte alt rundt seg og hadde fokus kun på meg. Godt å se at eplet ikke har falt så veldig langt fra stammen 😀 Ingrid hjalp meg med ett par innkallinger, og Haldis tok en tannvisning 🙂 Takk for hjelpen jenter!

Tirsdag skulle Solfrid og jeg egentlig på enda en gjeterhundtrening, men da vi fikk sladd i en sving på E6, og bare såvidt unngikk 2 trailere og en personbil. Og fikk et litt ublidt møte med autovernet, så droppet vi treningen. Ene framdekket mitt fikk en bulk, så jeg var litt usikker på om det var ok å kjøre med… Vi er ekstremt glade for at det gikk som det gikk, og at kun bilen fikk seg noen småskrammer. Men kan trygt si at jeg kommer til å huske hvordan det føles å skli sidelengs mot en trailer veldig lenge!

Syns ikke så godt på bildet, men bilen har små bulker der merkingen er, samt en stripe langs hele siden. Framdøren kan ikke åpnes.. Men er jo tross alt ikke store skadene.

Nå har jeg dessuten byttet bil- samme merket, men litt nyere og grønn i fargen 😀

Ellers har det vært rolig. Snøvær har ødelagt for planlagte sledeturer, og jeg har dessuten hatt en del andre ting å gjøre. Men i morgen er det gjeting igjen. Gleder meg 😀

Tada 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *