Tiden flyr !!

Ja tiden flyr fra meg! Jeg syr nå potesokker i alle str på spreng. Med temperaturer helt ned i 26-28 over store deler av landet så vil «alle» ha sokker- helst i går 😛 Men de må nok bare regne med litt ventetid. Her følger jeg førstemann til mølla systemet, så skal man ha må man bestille og vente pent på tur 🙂

Har også fått noen bestillinger på lange baksokker. Det har jeg bare laget en gang før, men de er ganske ok å lage. Labbe som var prøvekaninen til sokken under, synes de var ok iallefall 😉

Jeg har også hatt industrimaskina mi på service, og nå maler den som en katt 🙂 Så da fikk jeg gjort ferdig en Belønnings sau igjen.

(Bilde er bare illustrasjon)

Konsentrerer meg mest om sokker nå om dagen. Det haster litt for de som er kalde på bena, så da får halsbånd og leker vente litt 🙂

Lasso er fremdeles ikke solgt. Det er heelt stille på den fronten- ja fra folk jeg ønsker å selge til…. Han blir IKKE solgt kun som familie/tur hund. Det er å kaste hans flotte egenskaper ut vinduet ! Så da får han bare være her til noen vil ha seg en ny trenings kompis. Mia er iallefall glad for å ha igjen en bror tror jeg 🙂

Vi trener så godt som ingenting om dagen. Vi kaller det «ligge på lading» vi, LOL men tror vel egentlig de har vært fulladet både to og tre ganger 😉 Men men, i dag skal vi nå til Vinstra og trene innendørs. DET blir bra det 🙂

Mia og Lasso skal være med- om de ikke fryser ihjel i bilen før vi kommer så langt 🙁 Er jo enda en dag med 26 kalde grader ute.

Synes godt dere som leser bloggen kan koste på dere en liten kommentar nå og da -dere  er blitt skikkelig dårlig 🙁  Tror vel ikke det har vært en eneste kommentar på leeeenge.

Snart så jeg går over til å skrive privat treningsdagbok igjen. Har jo faktisk kjøpt en helt ny bok beregnet på det- før jeg gikk over til kun å skrive på nett. Men nå føles det uansett ut som om jeg skriver kun til meg selv- og da er en helt vanlig bok like greit…

(og JA det var en liten trussel)

😉

Tada 😀