Spesialsøk kurs

19-21 november var Poppit og jeg på kurs i spesialsøk. Choco var også med, men kun som «pausehund»

Vi begynte fredagen med teori. + at de som hadde med hunder kunne prøve seg litt, slik at vi fikk en idè om hvordan det foregikk. Vi tørrtrente først, da timing er alfa og omega. Klikker ble brukt hele tiden, og det var kjempe artig å være med på et kurs der NEI faktisk ikke var lov å bruke 😛 Me like 😉

Poppit brukte litt tid på å skjønne konseptet. Men etter lunsj lørdag hadde polletten ramlet ned og jenta jobbet jevnt og trutt uten hjelp. Det var lukten av te de skulle markere. Gul Lipton for å være nøyaktig 🙂 poppit lot seg ikke affisere spesielt mye av nye lukter- som katt, svane, måke, løpetispe og godbiter (det var den vanskeligste)

Vi trente først på en plattform, så forsøkte vi søksbane på gulvet. Der var Poppit virkelig i slaget !! 🙂

Choco fikk kun noen få repetisjoner, og da med endel forstyrrelser (var jo i pausen, så folk og hunder kom og gikk) Choco er roligere en Poppit, har tid til å tenke 😛 så hun lærer veldig kjapt. Jeg er mektig imponert over hvor fort hun tok det 🙂

Bildene over tatt av Berit Smaaland.

Kurset var kjempe artig. Og håpet er at klubben skal få laget utstyr, slik at vi kan fortsette treningen.

Kommer endel flere bilder, må bare redigere litt.

Men ett par filmsnutter har jeg klart:

Poppit på plattformen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y1BstrgDSgY]

Choco på plattformen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t9pd1W2pz24]

Lasso gutt er fremdeles ledig for den trenings interesserte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *