3 ukers valper og Lp trening

Ja da har de små blitt over 3 uker 🙂 De har fått utvidet valpekassen, og har nå anledning til å komme seg over på aviser om de føler behov for det 😛
Choco hadde så mye melk en periode her at hun fikk lekkasjer titt og ofte. Men det ser ut til å ha stabilisert seg igjen. De små holder på å få tenner, så vi begynner å glede oss- hihi de biter jo alt, så med sylskarpe valpetenner blir det så bra atte 😉
Leker er funnet fram, og så lenge Choco ikke stjeler de så er det nok ikke lenge før de fatter interesse for de. Men en så lenge er de mest interessert i å måle krefter mot hverandre. De er så morsomme der de slår etter hverandre, knurrer og står i. Med så ustøe ben som de ennå har, så blir det riktig komikveld 😛

3 ukers bilder er tatt. Ikke noe spesielt bra bilder denne gangen. Måtte skynde meg litt før dagslyset ble borte, og hastverk er lastverk 😛

Onsdag hadde Poppiten og jeg en suveren Lp økt. Vi kjørte først igjennom hele kl 2 programmet (uten fellesdekk) Vi tok 3 og 3 øvelser i slengen uten belønning imellom. Og jenta jobbet like bra uansett 🙂 Hun fikk til og med til dekk/ stå under marsj- og innkallingen var suveren 🙂 Jeg fant ikke igjen musmatta, så ruta måtte klare seg uten den, og da ble det straks litt værre for jenta å stoppe i midten. Eller hun fant egentlig midten fint, men det var det med å STOPPE da, når jeg sier stå 😉 Burde kanskje trene litt på å stoppe litt kjappere når jeg sier det- uansett hvor hun er.. Gikk greit å få henne til å flytte seg igjen med ny kommando- det er jo litt kjekt å kunne dirigere litt (evnt veldig kjekt 😉 )

Vi gikk så over til å trene moment= «stå rolig i ruta», «sitt/dekk u marsj», «dekk med fristelser», «hopp over hinder fra skjev posisjon» «holde apport selv om jeg frister med leke» osv

Vi begynte også med neseprøven. Det første jenta må lære er å holde den uten å kjekse. Og det gikk veldig bra. Holder fint både i sitt og i galopp.
Så gikk jeg over til at hun måtte hente den- fortsatt uten å kjekse. Så gjemte jeg den, og hun måtte søke. Flott med masse løv å gjemme den under 🙂 Ingen problemer for Poppiten det. Så da avsluttet jeg med at jeg la ut en haug med 15 urørte pinner litt unna den gjemte, og Poppit har helt klark skjønt hun må bruke nesa. Hun snuste på haugen, men gikk kjapt over til å lete etter den med lukt på 😀 Vi avsluttet med en vellykket apport av pinnen gjemt bare 10 cm unna haugen! Kjapp i hode den jenta her 🙂

Ola-sauen trengte en avløser, så jenta har fått ny leke. En populær sak i sauskinn. Har laget ett par, og det er artig å utforske litt. Se hva som frister mest 🙂

Kommer nok til å bli flere av disse etterhvert 😀

Tada 😀