Spor og 1 ukers valper

I nydelig vær gikk Tor Olav og jeg spor på jorde søndag.

Jeg la ut et 600m langt spor til Poppit med endel vinkler og 5 pinner. Sporet gikk på gress, og pløyd jorde. + at hun fikk et oppsøk på ca 10m.

Poppit startet vel egentlig å spore lenge før jeg satte henne på, og hun fant sporet enkelt. Hun plukket første pinne fint, men gikk over de to neste. Pinnene var nye så det var nok mindre fert i de en hun er vant til.. Hun taklet overgangen til pløyd mark lett, men i vinkelen mistet hun det, og alt ble veldig vanskelig. Poppit jobbet fint stort sett hele tiden, men ble litt oppgitt etterhvert. Men da hun fant en godbit fikk hun ny iver, og alt endte bra 🙂 Over på gress igjen så gikk hun som vanlig. Synes hun gjorde en flott jobb jeg !

Valpene ble 1 uke mandag, og de vokser som ugress. Minstemann- «Vesla» som var 270 gram da hun ble født er nå hele 500 g. Og størstemann -også en jente 😉 «Monster-Mia», var 400 g, og hun er nå 800 gram 😀 Så ingen tvil om at Choco har nok melk! men så setter hun til livs enorme mengder Vom & hundemat også 😛

Alle valpene har nå fått kallenavn som de skal ha mens de er her. Mye bedre det, en å kalle de nr 1 og 2 😛
Ellers er det jo ikke så mye å fortelle om de små ennå. De sover og spiser- thats it. Men nye bilder har jeg iallefall 🙂

Tispe


Hann


Tispe


Hann


Hann


Hann


Hann

Tada 😀