Valpene en dag gamle

Første natten gikk kjempefint !! Choco tok seg av de små helt selv, jeg bare tittet oppi når jeg hørte de små sutre. Men ikke en eneste gang var de på feil plass 🙂 Jeg sover sammen med de helt til jeg er garantert sikker på at hun klarer seg selv.
Valpene får godt med mat, og alle har enten lagt på seg, eller beholdt fødselsvekten 🙂

Choco er en omsorgsfull mor, men allikevel ikke fanatisk. Hun kommer selv ut av kassa når jeg roper på henne- for å bli luftet. Og det er egentlig deilig når jeg tenker tilbake på Zippi, som måtte dras ut av kassa, og knapt nok hadde tid til å lufte seg selv, og tenkte kun valp i de første ukene. Selvsagt er det en super egenskap- finnes nok av de som knapt nok eier mors instinkt, men må jo være ok for de å ikke være fullt så intenst opptatt 🙂
Choco er akkurat passe hun synes jeg.
Poppit har fått veeeldig stor respekt for Choco etter valpene kom, og vil ikke nærme seg henne engang :O Snåle bikkja altså- hun snuste på en av de første valpene, men etter det har hun ikke vist den minste interesse for de… Dina er med sitt vennlige sinn interessert men også forsiktig. Så forsiktig at i dag fikk hun lov av Choco til hilse på en av de små.

Labbe er kun interessert om Tom Daniel er inne hos valpene 😉

Som seg hør og bør har vi hatt første photoshoot i dag, og de er jo så søte 😀

Søteste «vesla»

Hannhund

Tispe

«Phant» hannhund

Hannhund

«Lotus Jr» må jo selvsagt denne karen kalles 🙂

«Chaco» er prikk lik Choco som nyfødt- t.o.m med den bitte lille hvite flekken i pannen. Hannhund