Lydighets trening

Onsdag hadde vi en super trening på Otta. Oppmøtet var formidabelt! 7 stk med tilsammen 10 hunder 🙂 Hadde det enda blitt slik utover høsten/vinteren 😀

Vi startet med en fellesdekk etter litt oppvarming. Poppit var rimelig elektrisk, men lå helt rolig alle 3 minuttene.


Jeg prøver en gang for all å vende Poppit av med sele aversjonen sin. Så hun har gått med selen 24/7 og hun liker det IKKE. Første døgnet så lå hun stort sett rolig inne og man kan vel trygt si hun ladet batteriene noe voldsomt 😉  Så da vi kom på trening var hun mildt sagt gira. Hun tjuvstartet på det meste og var rett å slett for full av futt 😛

Så vi jobbet mye med å sitte pent å vente på kommando osv Jeg har kommet fram til at jeg på helgen lp konkurranse skal jeg bruke håndtegn på stå under marsj. Hun blander sammen kommandoene ennå- så da safer vi litt 😉

Innkallingen fra ruta (kjegla på konkurranse) sitter ikke helt- hun kommer halvveis inn, men så snur hun og løper ut i ruta igjen. hihi

Ellers var det mye bra i dag. Innkalling med stå er ok- men hun har fått det for seg at hun skal hoppe ett par ganger før hun stopper- Kenguru blod.

Jeg fikk en av de nye- Gitte, til å leke dommer å gå over henne, + måle henne med «målestang» Det gikk helt uten problemer 🙂

Choco fikk trent toppen sin litt hun også- Men jeg må passe på så hun ikke tar helt av med krumspringene sine. hihi På slutten av kvelden hadde jeg ut begge to og de var veldig ivrige på synkron rutesending, avstandskommando + innkalling med stå- hihi

I helgen skal vi først på lp konkurranse, også skal vi på utstilling. Travel helg med andre ord 😀


Poppit leker gjerne med seg selv 🙂

Hun har blitt mer og mer vant til å ha sele på seg- så tydelig det hjelper at hun har den på seg hele tiden. Men hun skal slippe den nå i helgen, også tar vi den heller på igjen mandag. For nå SKAL hun bli kvitt det tullet!! 😀

Tada 😀