Litt her og litt der

Mandag var Poppit og jeg ned på Otta for å trene lydighet i stasjonsparken. Selv om vi nå har flere å trene med, så blir det stort sett på de samme plassene, med de samme forstyrrelsene, så derfor prøver jeg å trene litt her og litt der, slik at de blir litt mer vant til diverse uroligheter. Nå er det ikke slik kjempe trafikk i parken, men et annet miljø er det nå. I tillegg fikk vi regn, så da fikk vi trent på det også 🙂

Enkeltdekk i 3 minutter med skjult fører gikk veldig bra. Hun ligger bedre og bedre og hun sklir ikke så for over på skinka- blir nok  sterkere i hoftene med alderen 🙂

Vi gikk igjennom de fleste kl 2 øvelsene og jeg er fortsatt imponert over jenta. Hun gjør det meste korrekt hver eneste gang. «problemet» i dag var ruta- hun finner den lett hver gang, men det er ikke alltid hun hører på stå’n min, evnt så dekker/setter hun seg. Også i dag ble det bedre og bedre- men vi vil jo gjerne ha det korrekt hver eneste gang 😉 Vi trente ikke på hoppet da jeg rett å slett ikke gadd å dra det ut av bilen i regnet 😛

Onsdag var vi som vanlig i Øya på lydighets trening.  Choco fikk litt trening igjen og et var hun rimelig lykkelig for! Vi gjorde ikke så mye fornuftig, men hun fikk da trent litt slik at hjernecellene ble fornøyd.

Poppit fortsatte jeg der jeg slapp tirsdag. Rimelig heit i dag den lille sorte, men jobbet fint. Vi fikk litt feil på dekk/stå under marsj, men tror det kom av at jeg ble litt slapp i framførelsen min, og det smittet. Sigrid hjalp meg med litt kommandering på FvF- kjempe nyttig !! Takk 🙂
Enda en enkelt dekk i 3 minutter- men i dag reiste hun seg rett etter jeg gikk i skjul- så da var det bare å legge henne ned igjen. Da lå hun veldig bra hele tiden ut. Siden hun var så heit, så ble det endel tjuvstarter her og der, så bør være litt obs på det- og trene slik at vi unngår slike ting (notere bak øret) På fram i line ble ball som belønning litt for sterkt, og istedet for rett frem i line, ble det pendling fram i line 😉 Hihi Men vi fikk fikset på det og hun gikk fint fram på komando. Tror nok ikke hun kan komandoen ennå, men hun kjenner igjen situasjonen- så får man håpe hun kobler ordet snart 🙂

Jeg trente vel i rundt 2 timer, og på slutten ble jenta sliten (ja hun trente ikke i ett strekk da ) Avsluttet dagen med begge jentene løs, og de drev å koste seg med å løpe i ruta. Hihi synkron rutesending hadde vært noe å ha på film 😛 De bare elsker å løpe til ruta…. Men så veldig flinke til å stoppe og stå rolig var de ikke. Ble liiiit for gira bare 😉

Veldig fornøyd med dagen, og synes det også var kjekt at vi har fått nye trenings kompiser. Sigrid med Ronja fikk endelig tid til å komme og vi gleder oss til å trene sammen med de 😀

3 nye utstillingsbånd har sett dagens lys. Det lyse er tilsalgs 🙂 33 cm i omkrets + regulering og bånd- løp å kjøp 😉

Tada 😀