Spor

Lørdag hadde vi en flott sporøkt. Jeg hadde bestemt meg for å legge vekt på pinne plukking. Så derfor la jeg ut 2 like lange spor (450 m) til jentene- Choco fikk 8 pinner og Poppit 5. Sporene ble vel ca 1,5 time gamle.

Også bestemte jeg meg for å prøve å se hva Choco gjorde når hun fikk et ferskere overtråkk. Så Tor Olav gikk en runde over sporet en stund før vi skulle gå det. Choco starter veldig bra og plukker vel de to første pinnene greit. Så kommer overtråkket og da blir det litt rot ja (som jeg forventet) Og hun mister en pinne der. Og i tillegg mister hun to til i løpet av sporet. Dvs hun kom inn med 5. Er egentlig fornøyd jeg, for det er en stund siden hun har gått pinnespor, og som noen muligens har fått med seg så har markeringen blitt dårligere og dårligere. Utover i sporet plukker hun veldig flott og leverer kjapt. Jeg har gått tilbake til å belønne med tube-leverpostei, og det tror jeg er veien å gå 🙂

Poppit roter litt i starten, og draget i lina var ikke mye å skryte av. Men hun finner første pinne og jeg får lokket henne inn så hun ikke legger seg å tygger på den 😛 Hun rusler så videre og går på do … Hm skamme seg jente! Du hadde jo anledning til det FØR vi gikk. «Jammen, jammen- jeg hadde jo så lyst til å spore» sier Poppit.
Hun fikk nå iallefall et helt annen fart i sporet etter på- må man så må man heter det vel 😀

Poppit går veldig bra, vinklene er fine og hun finner pinne etter pinne. Et sted etter ca 300 m får hun litt problemer og det er nok pga at joggeren !! (jogger i skogen «min» ?? Wow aldri sett det før- hihi) som nok krysset sporet hennes… Med litt hjelp kommer hun seg over på rett spor igjen og finner kjapt sluttpinnen og kongen i enden. Opptellingen til slutt viser at hun kun mister 1 pinne. Ikke dårlig det synes jeg 😀

Tror vi skal leke oss endel med kryssa spor framover. Begge to trenger slik trening- og nå som jeg faktisk har noen å trene sammen med 😀 😀 😀 så kan jeg trene på slikt !! Heldige meg 🙂

Enda noen bilder fra Spesial utstillingen 🙂 Disse er tatt av Selmas eier Anne.


Angie kjenner nøye etter hva som er under all den pelsen 🙂

Anne og selma

Også noen trave bilder tatt av Marit Lilleeng

I dag skal vi på lydighets trening igjen. Og jeg håper jeg er flink og trener på slike ting som jeg så ofte glemmer. Dekk i alle varianter,  budføring, Frem i line, hopp med sitt osv osv 😀

Tada 🙂