Litt forskjellig

Siden blogtown ikke virker, bruker jeg denne bloggen så lenge….

Tirsdag hadde Choco time hos massør. Jeg har mistenkt at bakfoten hun har slitt litt med er blitt verre- eller i alle fall at den plager henne, Og det er helt klart at det ikke er helt som det skal. Det meste av jenta er tipp topp. Noen småknuter her og der, men ikke noe store greier. Men venstre bakfot er ”overbelastet” pga en svakere høyrefot. Jeg er litt bekymret for at uroligheten under felledekken og at hun noen ganger vegrer seg for å komme inn på plass + skinkesittingen kommer av smerter i bakfoten… Veldig kjedelig om hun plages av det. Takars jenta mi 🙁 Lurer også på hvordan det blir fremover, og hva man kan gjøre for å stoppe en evnt negativ utvikling…
Nesten 1,5 time ble hun knadd på og hun hadde det ikke direkte travelt med å komme ned fra bordet. Hihi hun bare vred seg over på ryggen, strekte seg og der lå hun. hihi Kommer nok til å bli fast kunde hos Stine vi. Er ikke flust med alternativ behandling tilbud her i dalen, så får benytte anledningen så lenge vi har den.

Onsdag varmet vi opp med en times lydighetstrening. Choco Var litt treg på FvF i starten, men det kom seg. Jeg hadde begge jentene ute av bilen mens jeg trente- så de fikk sitte å se på hverandre. Poppit roet seg veldig flott ned og kun da vi lekte hard  var det litt lyd fra henne. Flinke Poppiten min.
Vi jobber sakte men sikkert mot bedre utholdenhet og bedre rutiner med øvelsene. Jeg forsøker å finne en løsning som fungerer.  Har ikke vært flink til å trene på konkurranse settingen, og er fremdeles ikke flink nok til å sette opp ring osv, men vi prøver i alle fall å få litt mer flyt i programmet. Vet ikke helt hvordan det  blir,  det får tiden vise..

Etter en times lp trening, så var det klart for rundering igjen. Jammen er det artig !!

Poppit var først ute, og vi startet med litt lek på midtlinja. Ingen problemer med å leke der. Vi ga oss på topp, og så gikk Tor Olav og Oddveig ut på hver sin side, rundt 20 m innover. Poppit fòr ut til Tor Olav og koste seg som bare det. Vi bruker godbit her, da Poppit er og blir et matvrak. I dag hadde hun det ikke så travelt med å komme inn til meg, så jeg måtte faktisk rope på henne. Nice ! Hun slet litt med å slippe Tor O. så jeg måtte streve litt for å få henne ut på andre siden, men med en liten lyd fra Oddveig, så gikk hun flott ut. Men etter litt pølse hos Oddveig løp hun like greit i full fart tilbake til Tor Olav. Hihi

Vi flytter oss framover i terrenget hele tiden, og også lenger og lenger inn i skogen, og jenta løp fint i mellom. Nå er hun helt trygg på begge to, så nå skulle jeg gjerne hatt nye figuranter… Hm hvem skal man skremme ut nå da tro…

Choco fikk en kortere økt en sist. Hun fikk funn, funn, tomt og funn. På slutten av forrige trening ble meldingen litt dårlig, men i dag meldte hun nyyydelig med bringkobbelet, så det var nok bare fordi hun var sliten hun tullet litt. På tomslaget kuttet hun for kjapt inn, så jeg stoppet henne, og sendte på nytt. Da ble det bedre 🙂 En fin fin økt med begge jentene. Er bare så kjekt å få trene med gode hundefolk !! Thanks 🙂

Nå er jeg nettopp kommet hjem igjen etter en lang kveld med Elisabth og Gizmo- Dina x Yanky sønn. Jeg hadde med både Dina og Labbe og Ingunn kom med Yanky, så det ble rene slekts treffet 🙂 Yanky hadde ingenting imot sønnen sin, de mer eller mindre overså hverandre. Flinke gutter det !! Dina var litt preget av masse folk og hunder, men klarte seg bra helt til Labbe kom ut. Labbe må jo kjefte på det meste, så da fikk stakkars dille fnatt. Men hun roet seg etterhvert, og vi fikk tatt bilde av gjengen. Ikke sååå lett, med ett par stk (les Yanky og Labbe) som ikke helt gadd å høre på «bli» Hihihi Gleder meg til Elisabeth sender over bildene 🙂

Det ble også tid til litt fornuftig trening av Choco og Poppit. Samt at det var super gøy å se Gizmo og Elisabeth i aksjon 🙂
Jeg har laget meg en plan for treningen til Choco (og tildels Poppit) og den var veldig grei å følge. Choco var veldig fin på trening i dag, vi hadde det gøy, og jeg hadde følelsen av at hun kunne jobbe veeldig lenge uten belønning- selv om jeg ikke strakk strikken så veldig langt.

Poppit er bare morsom hun. Apport holder på å bli en favoritt øvelse. Jeg kan ikke legge fra meg bukken – hverken metall eller tre, for da er hun å henter den med en gang. Elisabeth hjalp meg med tannvisning. Først bare ved å håndhilse på meg, og Poppit satt faktisk veldig fint uten å hoppe opp på Elisabeth. Så en hel øvelse- ja slik nesten da. Først var det litt ekkelt syntes Poppit, men så jobbet hun veldig fint og vi fikk flotte «løfte på lepper» Kjempe bra !! Vi gikk også gjennom det meste i kl1 + litt kl 2. Hun er faktisk utrolig flink den jenta! Men helt klart en dame som trenger å kuule ned litt før hun fungerer optimalt. Også har vi jo litt teflon hjerne noen ganger da…. Plutselig bare glemmer hun hva hun driver med. hihi

I morgen skal jeg til Vågå å figurere på Mh. Det blir artig 🙂

Tada