Spor x 4

I går kveld da det ble litt kjøligere gikk jeg ut 4 små spor til Choco. De lå ca 1 time. Først ett på ca 150 m. 3 pinner med 50 m mellom. Pinnene ble merket og fokusen var på å belønne pinnene så godt som mulig. Choco er som nevnt før ikke helt i toppform, og leken hennes er litt laber i dag, så jeg hadde med makrell i tomat på tube 😉 Men prøvde først å få igang litt lek med pinnene. Det fungere ganske bra. leken var litt så der, men jenta syntes makrellen var himmelsk (jenta var nok sulten siden hun ikke spiste noe til frokost) Men leken med pinnene tok seg opp litt etterhvert, så satser på at dette er veien å gå. Selve sporet var det ingenting å si på.

Spor nr 2 var på 100 m. Etter 70 m var det en vinkel og i slutten lå en pinne. Vinkelen gikk til venstre og som vanlig måtte Choco sjekke ut til høyre først. men tok så rett vei. Hadde jeg ikke merket pinnen hadde hun nok gått over denne pinnen, da hun gikk litt til siden for sporet og jeg tror ikke hun hadde slått på den. Men jeg stoppet henne og hun plukket. Samme opplegg med belønning der som ved spor 1.

Spor nr 3.  Også 100 m. Ingen Pinner. Målet her var å trene på vinkler. Vinkel etter 70m. Vinkel til høyre. Sjekket ut litt rett frem, men sirklet så inn på sporet. Kalkunkorv noen meter etter vinkelen og også i slutten. Lekte så litt med et pipedyr.

Spor nr 4. Samme som nr 3, men vinkel til venstre. Nydelig vinkel !! Kjempe bra 🙂 I slutten hadde jeg en liten tørrfiskbit som var innpakket. hihi det var populært for en sulten liten klump. Så mens hun koste seg med den, lå jeg i lyngen og slappet av 😀 Life is good !!

På vei tilbake til bilen trene vi litt fram i line- Hun går nå rett frem uten antydning til å snu seg bak, og stopper pent på stå komando. Men vil gjerne snu seg mot meg- så det må vi trene litt mer på. Belønnet med pipen, og den var nå veldig morsom, så hun ville ha den med seg inn i buret også- de fikk hun selvsagt 🙂

Ganske fornøyd med dagen. Klumpen har fått brukt seg litt og jobber bra selv om hun er litt pre-løpetid.

Lørdag tok vi forresten noen bilder av gjengen i dammen. Pinne kasting i vann hører kanskje ikke under pinne trening- men løyle lell 😉


Choco var den eneste som hoppet uti og hentet

Også løper vi oss tørre på jordet etterpå !

Lille Emila var også med en liten stund- men hun badet IKKE ! :p
Resten av bildene finner dere her…