Motivasjons spor

I går kveld i halv 10 tiden fikk jeg overtalt Tom Daniel til å bli med meg ut i skogen en tur. Han skulle være Choco belønning 😉

Han gikk ut ca 150 løpe skritt- hihi og la ut en pinne etter ca 50 m og gjemte seg selv under et teppe bak et tre. Choco fikk se han gå ut, før jeg satte henne i bilen i 10 min.

Og som jeg tenkte så tente Choco veldig på dette. Farten ble veldig bra. Eller egentlig for bra, fordi mor hadde problemer med å holde seg på bena nedover lia. Jeg regnet med at pinnen kom til å bli glemt, og det ble den. Jeg aner ikke om det var fordi hun valgte å overse den, eller om hun rett å slett gikk forbi uten å merke den. Var jo et veldig ferskt spor.

Jeg skal begynne å merke pinnene igjen en periode for å få stoppet en evnt uvane med å «glemme» pinnene.
Vi har alt begynt å leke oss litt med pinner utenfor sporet, så håper at de skal bety enda litt mer utover sommeren.

Vi tok også en budføring på skogsveien på tur tilbake igjen. Og jammen har treningen på samlingen hjulpet ! Ingen støting i hjelpefiguranten. Bare et pent innsitt 🙂 Flinkeste Choco det 🙂