Spor, felt og bare lek

I dag roet endelig vinden seg såppas at det gikk an å gå spor igjen. Så da kjørte vi borti høgget her og jeg la ut et ca 500 m langt spor til Choco. Det ble 4 vinkler med 10 pinner + kong. Liggetid ca 45 min.

Mens sporet fikk godgjøre seg, tråkket jeg et felt på 20 x 50 m og la ut 3 gjenstander. 1 på 50 m, 1 ca på midten og 1 på en 10-15 m. Choco fant den på 50 først. Og det kan dere se på filmen under
Feltsøk
Avleveringen ble ikke noe særlig- men Choco er i «jeg er blond» periode. hihi Løpetiden har slik virkning på oss jenter 😉
Etter endel løping fram og tilbake, tissing :S og tull, fant hun den på 15 m. Ok avlevering. Men da var futten ute av jenta og hun bare travet rundt etter nr 3- hun var i nærheten mange ganger, så tror den var vanskelig å få snusen i. Jeg avbrøt.

Etter 5 min pause begynte vi på sporet.
Forsøkte et sporoppsøk, men det ble bakspor gitt. Må trene litt mer på det ja!
Jeg filmet sporet også, så hvis det er noen som har det VELDIG kjedelig kan det jo være et tidsfordriv å se baken til Choco i noen minutter LOL
Choco sporer
Filmen er klippet 100 plasser. Mye av tiden er det bare skauen som er filmet og DET er vel kanskje enda mer kjedelig en baken til Choco😉
Hun fant 7 av 10 pinner. Vet ikke om man skal være fornøyd med det jeg?? Nå var jo den i andre enden av linen rimelig uoppmerksom pga at hun drev å filmet, men det er kanskje en dårlig undskyldning. hihi

Men men, synes Choco går bra jeg, ok fart. Jeg kan klare litt fortere, men egentlig er det et behagelig tempo å gå i for en som ikke har all verden til skrittlengde.

Så etter kongen var funnet måtte vi jo leke oss litt med den, og dermed ble det filmet litt mer.
Lek med en kong og Kong i et tre? eller??

Bare tull og tøys, men artig det å da 🙂