Lydighet

I dag var vi på sesongens første trening på «nyplassen» i nedre Heidal. Og Choco var tilbake til slik jeg kjenner henne og ikke slik hun var på forrige trening hjemme. Og *hjemme* er vel nettopp svaret på hvorfor hun var som hun var. Jeg vet jo at Choco synes det er kjedelig å trene hjemme, og er alltid mye artigere å trene på «nye plasser»
Vi fikk gjort mye bra. Og på endel av det ble med mye forstyrrelser i og med at Labbe og Harri (Åse`s aussie) løp løs rundt oss deler av tiden.
Masse fin FvF, med vendinger, holdter, farts endringer, rygging, side skritt osv osv.

Fikk «fikset» på kjeglen. I dag var det full galopp ut 😀 Om det var kun plass skiftet eller om det var ballen bak kjeglen som gjorde utslaget skal være usagt, og samme kan det være 😉
Flere utsendinger til forskjellige kjegler og like bra hver gang !

Apporten ble også bra. På første kastet løp Labbe løs og tror du ikke den lille frekke lusa stakk av med bukken. LOL joda vi har trent litt apport, men ikke kommet så veldig langt, så jeg måtte jo bare le da Labbe tok den rett foran nesa på Choco. På neste kast var brunbjørnen mer skjerpet og denne gangen tok hun den selv, og med Labbe i hælene fikk hun avlevert 🙂

Det eneste vi strevde med var dekk/stå under marsj. Uansett hva jeg sa så dekket Choco :S men vi fikk etterhvert stokket kortene og det ble rett.
Pluss at avstands komanderingen kunne vært litt kjappere. Skal gå ett par skritt tilbake på den tror jeg, for å få den stabil igjen.

«gå foran i line» var også bra. Men må øke distansen litt mer. Hun har liksom sin egen ide om hvor langt vi skal gå.

Prøvde ut Elisabeth`s forslag ang det å få opp farten på innkallingen, og slik med en gang fikk vi ikke noe særlig virkning. Kastet ballen bak meg med en gang jeg ropte på Choco, men tror Choco ble mer forvirret en noe annet. Men vi får prøve noen flere ganger før vi bestemmer oss for om det var vellykket eller ikke.

Hadde ikke med hinderet, og fellesdekk ble det ikke.

En veldig bra trening 😀