Lydighets prøve- Frya leir

Ja da var det duket for Choco og mins tredje lp konkurranse. Og egentlig ble det ganske så likt som forrige gang. En 0 og en 5’er. Bare litt forskjellige øvelser. 🙁 Æsj altså

  • Fellesdekk                     8,5 – dobbekom. på oppsitt
  • Fri v Fot                         9     -Veldig fornøyd med den 🙂
  • Dekk u marsj                9     – Litt tregt neddekk
  • Innkalling                     0     – Stopper ikke
  • Stå u marsj                   7,5 – Snur seg litt etter meg på tilbakeveien (hva skjer??)
  • Apportering                8     –  Traver ut. Større fart inn (hmmm)
  • Fritt hopp                     9    – Litt skjev innkomst bare 🙂
  • Kjegle                             5    – Selve øvelsen er flott, men måtte ha 3 kom. for å få henne ut. (Grrrr)
  • Avstand                        8   – dobbelt kom. på første oppsitt. Ønsker litt raskere tempo
  • Helhet                            8,5

 

Sum                                140 poeng.

Vi vant klassen og fikk flott premie, men føles ikke helt ok å ta imot… Æsj og mø… Skulle så gjerne vært ferdig i kl 2 !!!!
Er jo endel bra karakterer her og der, og med f.eks 7 på innkallingen hadde vi hatt opprykket . Bare jeg hadde vært litt kjappere ute med en ekstra komando 🙁 men det var jeg ikke- så jeg får atter en gang slutte å sutre over hva jeg kunne ha gjort 😉

Choco virker litt slapp og umotivert for tiden, så egentlig skal jeg være glad vi fikk det vi fikk. Og selvsagt kom varmen plutselig i dag- og vi har vel ikke hatt en eneste dag med virkelig varmt vært oppi dalen.
Men det at hun trenger dobbelkomando her og der, tror jeg har mer med min trening å gjøre, enn hennes form/varmen. Så nå har jeg lovet meg selv at jeg KUN skal trene moment fremover til neste Lp konkurranse- Dvs ca 1 mnd tid- så får vi teste hele øvelser i konkurransen i stedet 😉 Jeg må bare slutte å kjøre hele øvelser!!

Grattis til Heidi og Anneke med opprykk til kl 2 i dag 🙂

Her hjemme er valpene preget av varmen og ligger stort sett under vedskålen å koser seg. Men jeg fikk knipset lille Emila i dag da hun var inne en tur. Uklart bilde (hadde zoom linsen på) men men. Stor i kjeften det lille trollet 🙂