Årets første snø frie spor- nesten

I dag var dagen for å prøve å finne nok bar mark til at vi kunne få gått ett par spor. Har gått 1 spor tidligere i år, men det var på snø/is dekt asfalt, så nå ville jeg ha skikkelig skog eller evnt stubbmark/gress.
Og vi fant noe som med litt godvilje kan tilfredsstille det 😉
La først et spor på et jorde.
-Råtten snø, mye vann og 2-3 cm med gjørme var underlaget . Et U spor- ca 200 m, 2 vinkler, 2 godbit depoer og ball i slutten. Ca 30 min gammelt.
Da vi kom tilbake for å gå sporet (hadde lagt ut et nytt et i mellomtiden) var det plutselig blitt folksomt bare ett par meter fra sporstart 😮 4 stk drev å kjørte modellfly!! Toppen av uflaks eller bare en flott forstyrrelse 😛 iallefall så tenkte jeg «pyttsann» går hun så går hun. Og etter en liten hilse rundte gikk Choco spor som bare det hun 😀
Flott start, grei vinkel, super- lang strekke (gikk over ett godbit depo) men i neste vinkel mistet hun sporet, og strevde lenge med det. Men hun sirklet seg fint inn igjen gang på gang, og tilslutt fant nesen det den skulle og vi durte vidre. Neste depo fant hun, og slutten også.
Veldig fornøyd med årets første skikkelige spor!!

Ett par dårlige mobil bilder

Neste spor gikk mer på skogbunn, men krysset asfalt vei, og jeg vet sporet ble krysset av mennesker minst 2 ganger. Ikke meningen jenta skulle få en enkel start på sesongen nei:P
-Tror det ble ca 200 m. ett par vinkler + litt hit og dit pga vanskelig terreng. 4 pinner en godis boks og kong i slutten. ca 40-45 min
Choco tok opp sporet på grusveien, men mistet det der jeg gikk inn i skogen (der spore egentlig begynte) Jeg viste henne sportstart og hun durte ivei- gikk litt fort, og jeg var ikke flink nok med linen, så hun gikk over første pinnen. Endel snø så det ble endel kenguru hopp, men mistet aldri sporet 🙂 Der jeg krysset asfalten ble det verre. Hadde gått noen meter langs med veien først og det gikk greit, men Choco skjønte ikke helt at sporet kunne gå over veien- det burde jo gått inn i skogen igjen. hihi ser hva vi trenger å trene på 😛
Men med litt hjelp så kom vi videre og resten var egentlig bare planke kjøring. De siste pinnene + godbitene ble funnet og avlevert. Kongen ble selvsagt også funnet og som seg hør og bør lekt med 😀

Også veldig fornøyd med dette sporet, men må selv skjerpe meg med line bruken, og legge mer spor på vei:)

Zippi fikk også ett spor som hun løste veldig bra !

Fornøyd jente !!