Regnværs spor i skogen

I dag la jeg ut spor på tur hjem etter arbeid, slik at de skulle få godgjøre seg mens vi spiste middag osv.
Choco fikk 2 spor, Nr 1 var ca 450 m, 2 vinkler, 2 pinner + kryssing av skogsvei. Og ett på ca 200 m. 2 vinkler og ingenting mer spennede. Ligge tiden ble 4 timer for det første og 5 for det andre. Det regnet hele tiden.

Spor 1: Choco brukte noen sekunder på å skjønne at det faktisk var et spor der vi startet. men så fikk Choco slått på nesen og vi durte avgårde, litt forsiktig i starten, men så kom hun inn i normal tempo. Fant første pinnen uten problemer 🙂
Det ser ut til at Choco alltid må sjekke ut høyre side i en vinkel, og ofte går sporet mitt til venstre 😛 Hun har ikke klokkerene vinkler, men de var heller bedre nå, en værre. Hun gikk selve sporet stort sett veldig bra, kun litt utenfor sporkjernen ett par ganger. Kryssingen av veien gikk veldig bra. Litt mer usikker i andre vinkel, men jobbet seg fint inn. Pinne nr 2 trodde jeg hun gikk over, da jeg mente den lå mye tidligere en den gjorde…… jada jeg er et virre hode ! Men pinnen fant hun iallefall. Resten av sporet gikk veldig bra 🙂

Nr 2 (etter at Dina gikk sitt blodspor)
Mye sikrere start. Og vinklene var greie, men hun tuller litt mellom vinklene ett par plasser. «Mister» sporet ett par ganger, finner det greit igjen, men jeg  er ikke 100 % fornøyd.  Og hun går faktisk over slutten. Og det har vel aldri skjedd før tror jeg.

Nå er jeg jo så heldig at hun har løpetid, så jeg kan skylde alle feil på den. hihi
Neida, men ser jo hun er litt sånn «blond» for tiden. Markerer i hytt og pine osv osv.

Men alt i alt er jeg fornøyd med klumpen altså. Synes hun gjør en flott jobb!!

Blir vel ikke noen flere spor før etter helgen nå tenker jeg. Konfirmasjons helg her i huset, så man får legge hundene litt på hylla for noen få dager. hihi